Přejít na výpis diskuzí

Phoebe Tonkin

OSOBNOST 11.11.2007 
244 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • lenushqa

Re: goodd

*1* jn Phoebe je fak upa nej :* CLEO *14*
  • avril-nely

goodd

je super herečka a i modelka má fak skvělou postavu :-) *14*
  • Re: Re: phoebe

ahoj lidicky *4*
  • Re: Re: phoebe

ja mam tiez rada pheobe tonkin je velmi zlata a pekna mam ju hrozne rada a hrozne a vsetci mi hovoria ze sa podobam na pheobe tonkin a mam jej plagaty ktore si velmi vazim aj caiba heine je tiez zlata atak isto aj clarite holt viem ze pheobe tonkin je modelka a byva v astralii v sydney.á a h2o natacali v astralii na zlatom pobrezi v morskom parku. ale jedno neviem ci ma dajakeho partnera, a ako sa vola . chcela by som byt jjej partner hnet by by som sa donej zamilovala
  • petankaa.25

Re: phoebe

no pohebe tonkin (clijo je ta nej herečka gdi sem ji mohla poznat sem rada že ji znam budu moc dikovat jetixu díky nemaš lide čaki *3*
  • kristskul

phoebe

no phoebe neni moc hezka, ale taky neni moc hnusna, ale teda claire holt se aspon tak neozira jako tady phoebe tnkkin a cariba hejne je taky lepsi nez phoebe tonkin,, ale taky miley cyrus je hezci, ale k nim nepatri, ale to je jedno, ale proste fůůůůůůůůůůůůůůůůů j a je mi jedno komu se libi a komu ne, ale me proste ne
  • Re: Cleo!!!!

TO TEDA NENI NEJLEPSI ZNICH JE CARIBA HEINE(RIKKY)TAKZE NEJLEPSI STEJNE ZE VSECH HERECEK JE ASHLEY TISDALE *7* *14*
  • hjk

HJK

strastne my je simpaticka pretoze ona dokaze sa usmievat a bez nej by to bola nuda keby prisla nejaka nova
  • JE SUPEEEEER

JE SUUUUUUUUUUUUUUPPPPEEEERRRRRRRRRRR
  • Re: Re: hlada

aj ja bi som isla do australie ale... fest ti zavidim vazne:-)
  • h2o

velmi bi som sa chcela s tymi babami stretnut alebo im aspon napisat...
  • h20

mne sa najviac pacila emma a celkom aj clio. Hrali tam take celkom normalne a slusne babi. Aj riki to hra dobre ale na moj vkus je moc taka drsna...abo akoby som to povedala. Vsetky hraju super!!! Ale ma dost mrzi ze Phoebe v sukromnom zivote je taka...no ved ste videli tie fotky!!! Nwm ale moc jej to nepristane a bude jej skoda ked sa takto znici... Teraz je moja oblubena emma a rikki!
  • Re: hlada

Ja sem je všechny viděla,byla jsem v AUSTRÁLII a tam sem se s nima vyfotila!Tu fotku mam v rámečku.
  • nika-13

Re: Re: Clio!!!!!!!!!

jsi blbá ne rozvede ale rozejde a navíc je to jen film a moc pěknej film *4* *4* *4* a ty jsi hloupá *7*
  • Cleo!!!!

JJ je nejlepší ze všech!!!! *3* *1* *3* *15*
  • Re: Clio!!!!!!!!!

proč se ti líbí *7* c vždyt onase rozvede z lewisem a pak jako jí to vadí vždyt je úplně blbá *8*
  • ivan131

jo

co kdy se fanklub phoebe tonkin[vsichni]dali do fanklubu h2o. *3* *3* *3* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4*
  • demiaselena

Re: Cleeoo

NoRmÁlNě Ty To NeVíŠ???OsTuDo Z pRoMiNuTiM *4*
  • cleeoo

Cleeoo

Páni zbožňuji Phoebe Tonkin jen nevím jak se na osobnosti dávají fotky tak potřebuji pomoct dík potom na můj profil bych chtěla odpověď Pp Cleeoo *1* *1*
  • Clio!!!!!!!!!

Jsi skvělá,prostě nej nej nej.Jsi v H2o nejlepší.Strašně ráda sleduju díly kde seš ty.Jsi fakt nej!!!:-D *3* *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit