-
Všechno nejlepší [best wishes] a [and] Všechno nej k narozeninám [Happy Birthday]
-
Do upířích deníků se vůbec nehodí.Jak tam takovej člověk jako ona může hrát?
-
-
Nn pravé hodí Škoda že se nesetkala s démonem nebo elenou *1* *13*
-
-
ccccclio pho
*1* *1* *3* *9* *5* *14* *7* *10* *4* *14* *3* *9* *9* *13* *5* *5* *4* *5* *15* *8* *16* *8* pho alias ccclio je super ale cariba je fajnejsia -
Emma je lepší
v h2o je super ,ale ty soukromé fotky když byla opilá atd. jsou otřesný *9* -
-
Re: Emma je lepší
Ty si divná... -
-
Re: Re: Emma je lepší
souhalsím..si divná
-
-
-
Phoebe Tonkin
Ahojky Cleo je nej. *1* -
Love you PHEOBE
máte pravdu je naprosto uzasna..je krasna ale s ofinou se mi moc nelibila ale i tak vypadala sqele...a je krasne opalena a suprove se obleka......no proste je takova SUPR!! a na sevete je spousta lidi kteri kouri a pijou tak ji to nebudem vycitat (i kdyz by nemusela *9* asopn kourit) *5* -
plsky
plsky chodte na moj blog je na rockerka998.blog.cz je tam vela celebrít móda a hudba. je tam samo aj phoebe(cleo) *3* -
Kočka
Ona je naprosto nádherná,dokonalá,nejvíc sexy holka na světě *14* ale myslím si,že je ve skutečnosti dost namyšlená.. no kdo by taky nebyl že.. jinak h2o je dobrej serial.. ale na jetixu je to pěkně na pi*u opakují tam pořád to stejný a některý díly ještě ani nepustily.. nevíte někdo kde jsou všechny díly h2o ? -
Hrozně bych si přála aby v seriálu H2O Chodil Will s Rikki a ne s Bellou *7* *6*
-
Cleo = H2o
Cleo je moe nej herečka JE HEZKÁ A MILÁ PROSTĚ SUPA ČUPA GIRL moc jí láfkuju a jednou bych se s phoebe,caribou a clarii chtěla sejít moc je obdiwuju je to muj nej new serial
FOR: H2O FROM: NOY SM!LE = I ♥ YOU !!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Cleo = H2o
souhlas *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Cleo = H2o
cleo je nejlepší *3* *4* *3* *1*
-
-
Re: Cleo = H2o
*14* TAKY JE MÁM RÁDA SOUHLASIM S TEBOU A KDO SNÁMA SOUHLASÍ AT PÍSNE SEM KNÁM !!! *14* -
-
taky souhlasim *14* *14* je naj -
Taky s váma souhlasim a setkat bych se s ní chci moooc! Nevíte jestli se dá sehnat její email nebo něco podobnýho?? I love u Phoebe *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Re: Cleo = H2o
ahoj chceš email na phoebe tak já ti ho dám tonkin.phoebe@email.cz
a když tak písni na 14madl@seznam.cz a dám ti na ostatní holky a mám i na herce z high school musical *3* *3* *3* *4* *4* *13* -
-
Re: Re: Re: Re: Cleo = H2o
jak může mít za emailem .cz když z česka není *7*
-
-
-
Taky souhlas mám stejný názor. *14* *14* *14*
-
-