Přejít na výpis diskuzí

Phoebe Tonkin

OSOBNOST 11.11.2007 
244 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Myslím, že je to fantastická herečka a mám jí moc ráda :D
  • Happy birthday, Phoebe. *4*
  • 40332

ty si super hlavně v h2o. *14* *1* *14* *14*
  • Já bych se nejradši Phoebe s tebou setkala. Miluju seriál H2O a ty jsi podle mě ta nejlepší z hereček. A mohla bych se zeptat. Jestli jste s Emmou, Riky a Bellou jste i ve skutečnosti kamarádky?
    • S Emou ty nejlepší :) ale s ostatními se taky schází :) vím oní skoro všechno :) mám o ní i blog : morskepanny7.blog.cz
  • Phoebe Tonkin

Phoebe Tonkin je skvělá herečka *8*
  • happy birthday !!
  • Shifty-Shellshock
    Vše nej :)
  • cleo-phobe

Děj 3 serie

Hele nwm jestli to tu chcete ale tady je děj 3. serie H2O, stačí přidat vodu:

Charlotte najde v krabici co má po babičce (Greisi) Jakousi fotku s psaním....Že na Ostrově Maco se když Za Uplnku vleze do měsíčního jezírka stane mořskou pannou....Grejsin Přívěšek Má Cleo...Chcerlotte se stane Mořskou pannou..Její mocí je Vše...Zvedne vodu..ohřeje ji..zmrazí..Ale nemá Bouřku.....Chcarlotte sebere Cleo přívešek a cleo zmizí do moře....Je tam velice dlouho a je strašně smutná...Vzpomíná....Když lewis zistil tajemství...Když plavaly na ostrov Maco....Když poprvé plavala v moři...Nakonec se ji Lewis Vydá hledat...A najde ji Cleo nechce z vody ale nakonec pude....Do toho se poháda s tátou....a nikdo ji nechce..Lewis ji tajne miluje..A pak je Zatmění měsíce...i Uplněk...Cleo Emma Rikky vs. Charlotte se setkají na ostrově Maco ...je tam i Lewis....Cleo Začne..Zvejne mnoho vody.. a Emma ji Zmrazí a cleo hodí na Charlotte...Charlotte Led zachytí a hodí na holky...ty uhnou..Lewis má ze Strachu Zavřené oči...Chcerlotte Najednou z vody udělá 3 hady a pošle na holky..Ema jednu hlavu zmrazí..Hlava se otřepe a Je zase v pohode....Rikky Hlavu Zapálí ale z hlavou nic...Pak Si holky Vspomeno uže nemá bouřku kterou vyvolají....(Charlotte má i jejich nové schopnosti...Vítr atd) Charlotte se vznese do vzduchu a Spadne do měsíčního jezírka..V mysly vidí ploutev ale měsíční tůn byla Aktyvní...Stratila moc...Cleo zajde k Lewisovy a Řekne mu..Je po Všem Lewisi...Ten otevře Oči a Uvidí celou zmáčenou charlotte...A Zvedne Cleo a Dá jí pusu...Jupííííííííííí ....Zase s polu začnou chodit....
    • Re: Děj 3 serie

neni to nahodou jeste 2 serie?? *7*
  • je hezká... *5*
  • Happy birthday Phoebe

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit