Přejít na výpis diskuzí

Phoebe Tonkin

OSOBNOST 11.11.2007 
244 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Phoebe bude hrát v upířích denících a bude hrát po boku své kolegini z H2O Claire Holt. Já se táák těšíím ani nevíte jak *1* *1*
    • žejooooooo :D Taky se nemůžu dočkat aaa :) v jakým dile se tam objeví ?
  • happy birthday
  • h2o

Phoebe Tonkin je nejlepsi herecka na svete je moc krasna a skvela touzim se sni setkat v budoucnu *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *3* *3* *3*
  • Paul si ale umí vybrat *14* *3* *14*
  • ahoj Phoebe vyděla jsem tě hryt h2o stačí přidat vodu a jsi užasna mam te moc rada libiš se mi a hraji si na mořskou pannu jako ty chci mit jmeno clio jako ty když hraješ v h2o stačí přidat vodu a ty jsi mořska panna doopravdy???????????????????? mam tě moc moc moc moc rada *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
    • Ne je to jen herečka *3*
  • Všechno nejlepší
  • hjk

HJK

strastne my je simpaticka pretoze ona dokaze sa usmievat a bez nej by to bola nuda keby prisla nejaka nova
  • kristskul

phoebe

no phoebe neni moc hezka, ale taky neni moc hnusna, ale teda claire holt se aspon tak neozira jako tady phoebe tnkkin a cariba hejne je taky lepsi nez phoebe tonkin,, ale taky miley cyrus je hezci, ale k nim nepatri, ale to je jedno, ale proste fůůůůůůůůůůůůůůůůů j a je mi jedno komu se libi a komu ne, ale me proste ne
    • tak hele ty nadhero nevym co si o sobe myslis ale to ze na ni takhle reagujes nejspis znamema ze sama seš seredna ze s tebe zrcadla praskaj a nam tady budes psat jak jsou ostatni hrozny laskave se uklidni
    • petankaa.25

Re: phoebe

no pohebe tonkin (clijo je ta nej herečka gdi sem ji mohla poznat sem rada že ji znam budu moc dikovat jetixu díky nemaš lide čaki *3*
      • Re: Re: phoebe

ahoj lidicky *4*
        • Re: Re: Re: phoebe

Jsi moc krásná.A ty v tom seriálu H2O stačí přidat vodu seš nejhezčí Cleo. *1* *1*
      • Re: Re: phoebe

ja mam tiez rada pheobe tonkin je velmi zlata a pekna mam ju hrozne rada a hrozne a vsetci mi hovoria ze sa podobam na pheobe tonkin a mam jej plagaty ktore si velmi vazim aj caiba heine je tiez zlata atak isto aj clarite holt viem ze pheobe tonkin je modelka a byva v astralii v sydney.á a h2o natacali v astralii na zlatom pobrezi v morskom parku. ale jedno neviem ci ma dajakeho partnera, a ako sa vola . chcela by som byt jjej partner hnet by by som sa donej zamilovala
  • Wšechno nejlepší Phoebe Tonkin si moc moc dobrá herečka fakt. *14*
  • Abych pravdu řekla v Upířích denících se mi moc nezamlouvala, ale jakmile jsem začala sledovat The Originals, tak jsem si jí moc oblíbila, dostala tam mnohem víc prostoru, takže jí člověk líp pozná a ví, že to není mrcha :) A to jak se do sebe s Elijahem zamilují, je krásné *4* sluší jim to. Takže pro mě je to vážně úžasná herečka a mám jí moc ráda.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší