-
Všechno nejlepší k narozeninám :D
-
Přeju všechno nejlepší protože jsi pro mě fakt důležitý člověk a 2krát jsi mi zachránil život! :D Děkuju
-
To je divné .. Na FB mám stejného přítele, akorát se jmenuje Pierre Dubois, a vypadá úplně stejně .. I fota jsou stejná .. Zdá se, že s ním budu muset hodit řeč )) Jinak dobrá osobnost x)
-
Moje řeč :) s Davídkem je mnohem šťastnější než s tou namyšlenou (s prominutím) p*čou..! :)) *14*
-
Tenhle chlapík, to je dokonalost sama *14* má tak nádherný hlas a texty písniček kapely Simple Plan jsou prostě dokonalý, hlavně Welcome to my life,to je tak pravdivý a smutný *9*
-
narozeniny
Všechno nejepšíí přeju Pierre!! *14* Uplně nejkrááásněšíí skupina jste a ty máš uplně kráásnej hlas.. *14* :) :) -
všechno nejlepší
Všecno nejlepší k narozeninám. Hodně štěstí, zdraví, lásky a všeho co je zapotřebí. Pro sebe jsi možná o rok starší pro nás a mě jsi ale o rok krásnější a vyzrálejší . Tak přeji vše nej a milujeme tě *14* *14* *14* -
Všechno nej !
Všechno nej nej nej k narodkám *14* . Každý rok si vzpomenem na všetky narodeniny členov simple plan. Už k tomu nepotrebujem ani kalendar . Je to ujeté já viem , ale já ich zboznujem uz od mala simple plan 4ever. *4* *4* *4* *4* *3* . (Pro všetkých fanůšikov simple plan by mal byt tento den statnym sviatkom :)) *14* -
Re: Všechno nej
Všechno nej, nej, nej pierrovi *15* !!!!!!!!!!!!!! Nejlepšímu zpěvákovi na světě *14* . Jeho fanynka *3* -
Všechno nej
Všechno nejlepší Pierrouškovi!! :)) ♥♥
Nejlepší zpěvák na světě 4ever. *14* -
Narozkyy
Všechno nej nej nejlepšííí :) Kluky miluju a Pierra jak by smet :-*** -
Re: co
je to frontman skupiny simple plan ;) -
Happy Birthday
Vše nejlepší Pierre!!!!!! -
happy b-day
Happy Birthday to you Pierre!! ♥♥♥ *14* -
co
kto je to? -
Re: miláček
Ja s tebou úplne súhlasím... *14* *14* *1* Pierre i love you *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* !!!! -
Re: ♥
přesněě *14* *14* *14* *14* *3* -
xDxD
súhlas ja ho tiež zboznujem!!!aj simple plan!!!xDxDxD -
♥
on je strasne sexy! zboznujem ho! aj celu skupinu simple plan :) -
Juuuuu
Mno..Pierre je takovej sympaťák, vod pohledu docela pěknej(až na dobu kdy, ehm, trochu přibral a oholil si hlavu). Umí náádherně zpívat a má děsný štěstí že je v takový super skupině. Jedno mi ale wadí, a to že je s Lachelle, moh si vybrat někoho mnohem, mnohem lepšího než ufňukanou bloncku. Je to jenom obyčejná bárbína, podle mě s ní zůstal jenom proto aby mu nesebrala Delilah(je to zkrátka jeho zlatíčko). Mno newím, ale podle mě je gay. Už táák dlouho to, ehm, táhne s Davidem. Jenom jejich momentky z koncertů, ty co spoulu toho už udělali *1* . Myslím si že by spolu byly mnohem štastnější než s Lach. Když byl v Kalifornii ani u ní nebydlel, bydlel v hotelu. Je to sympaťák, hezkeej ale kdevy nebyl s Lach měl by víc plus.