Přejít na výpis diskuzí

Pierre Bouvier

OSOBNOST 31.12.2006 
95 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pierre je fakt moc boží a strašně krásně zpívá

pierre je fakt moc oblibenej je to super,fakt moc pekně zpíva,je to nas všech mooooooooocnej oblíbenec *3* *14*
  • hm

no skupina sp je podla mna fakt dobrá pierre vypadá dobre ma dobrý hlas ale ked bol v tom americkom big brother to čo bol za odstrih?? ale inak ho mam rada je super tak mu prajem všetko najj3

*3*
  • Pierrek

Miluju tě Pierre *14*
  • HAPPY BIRTHDAY *14* *14* *14*
  • barushb.d.

nej zpěvák

Dle mě je to nej zpěvák na světě *3* Má naprosto úžasnej hlas... a je i krásnej!!! *3*
  • Sry

sry jsem se přepsala BIRTHDAY!!! Tak a je to!
  • xxx

taky se připojuju,takže HAPPY BIRTHDAY!!! *3*
  • avril3

všechno nej

všechno nejlepší k třicátninám....miluju tě *14* *14*
  • avril-nely

supr boy

nejjkykkykkyykyykkyk chlap na celý planetěěěěě lowujjuuuuu
  • Juuuuu

Mno..Pierre je takovej sympaťák, vod pohledu docela pěknej(až na dobu kdy, ehm, trochu přibral a oholil si hlavu). Umí náádherně zpívat a má děsný štěstí že je v takový super skupině. Jedno mi ale wadí, a to že je s Lachelle, moh si vybrat někoho mnohem, mnohem lepšího než ufňukanou bloncku. Je to jenom obyčejná bárbína, podle mě s ní zůstal jenom proto aby mu nesebrala Delilah(je to zkrátka jeho zlatíčko). Mno newím, ale podle mě je gay. Už táák dlouho to, ehm, táhne s Davidem. Jenom jejich momentky z koncertů, ty co spoulu toho už udělali *1* . Myslím si že by spolu byly mnohem štastnější než s Lach. Když byl v Kalifornii ani u ní nebydlel, bydlel v hotelu. Je to sympaťák, hezkeej ale kdevy nebyl s Lach měl by víc plus.
    • Urcite neni gay a je jeho vec skym je sak uz maju aj dcerku
    • a Pierre není gay a jsi trapna
    • žárliš na Lachelle co!?!
    • Moje řeč :) s Davídkem je mnohem šťastnější než s tou namyšlenou (s prominutím) p*čou..! :)) *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit