Přejít na výpis diskuzí

Pink

OSOBNOST 31.12.2006 
566 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • P!nk je prostě nej

Pink je prostě nej, má úžasný songy a rozvod (nebo rozchod???) zřejmě moc neřeší. Je prostě cool *3* *3* *1* *3*
  • pink

PINK je nejlepší singerka na světe uplně jí žeru!!!!!!!!!!!!(ps:je to tu moc hezký)je fakt nejlepšííííííííííí!!!!! !!! *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Noo

Ahoj...Heh tady putujou jména jak se pink jmenuje?! a putujou tady jména jako je např: Alecia Beth Moore,Christened Alecia Moore..ale podle mě se jmenuje Alecia Moore ale nevím ona to ví sama P!nk xDD milášek muj *3* *4* *14* *7*
  • Suppperrr

P!NK je super zpěvačka *4* *4* *4*
  • plakát

Mám plakát PINK!Je z koncertu!!Kdo má zájem tak ať mi napíše na e-mail!!5eknu mu jakej plakát za ní chci!! *4*
  • DODATEK

Nevím to jistě ale mám pocit že v albumu Try this je 16 skladeb *13* - ještě Delerium a Free. Aspoň to tak mám koupený... *13*
  • :D

Jo Pink jue fakt super...ale nejdůježitější proč sem píšu je to že jsem na Vašich stránkách našla hrubou chybu a myslím že to chybu dost podstatnou.....teď mluvím k autoru tohoto článku....tento člověk napsal....cituju:"písně Pink se mu zalíbili"....autor napsal na konci slova zalíbily "i"....ale to nevadí....nikdo není dokonalí....s pozdraveem Anička.... *3* *1*
  • super Pink

Pink je úplně super fakt si mám ráda je taková jaká je a proto se mi nejvíc líbí a ty její songy jsou super *14* *3* *14* *3*
  • dejte sem viic klipuuu

DEJTEE SEEM VÍÍÍC KLIPUUU!!!!!!!! *8* *8* *8* *8* *8* *13*
  • piiink

deejtee semm viiic klipuu p!!!nk!!!!!!!!!!! *8* *8* *13*
    • Re: piiink

Taky si myslím. Můžeš sem nějaký dát ty

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit