-
hnus
pink je hnusná *9* -
VSTUPENKY na PINK
Prosám 2 VSTUPENKY na PINK - nevhodný termín. Super místa - sektor 101.SLEVA!!! Tel. 602 575 214 -
Pink je nejlepčččččččííííííí *4*
-
Ahojky!
lidičky kdo z vás jede na koncert Pink? Je to totiž uplně boží zpěvačka a já bych chtěla moc jet na její koncert jenže nemám s kým. napiste mi -
P!NK
tak 13.12 se uvidíme v Praze.!!!čůůůs.......I Luv P!nk!!! *5* *14* -
Jediny fanklub
P!nk zboznuji, a taky sjme dopsala celej jeji zivotopis ktery mate vlastne zde...jesytli chcete navstivit jediny fnklub, a koupit si snad posledni listek na P!nk pred podium tak to tam najdete taky! *3* *3* *15* -
pomoc!!!
lidisky prposim shanim kolik by stal konzik a kde koupit listky na pink do sazka areny je to zivotne dulezity *1* -
krááááásné,Kačenko..jen tak dál!
-
kráááásné,Kačenko..jen tak dál!
-
nádhera
Miluju pink je úúúžasná nádherná skvělí texty i hlas no prostě k sežrání *15* *15* *15* *14* *14* *4* *14* *5* -
super
mas super pisne *15* -
ahojda lidisky nemate nekdo CD Pink I´m not dead...a ty starsi...napiste mi plosim na e-mail...mysicka-kocicka@seznam.cz dikas moc *3*
-
Best of best
Pink je nejlepší!!! Mrkněte na novou písničku na www-t-music.cz !!!! Je úúúúúúúúúžasná!!!!!!!!!! *14* -
Ahoj všichni myslím ssi že pink má nej písně *3*
-
Pinkynka
Lidi tohle jak mocinky dokonala zpevacka ze to snad neni ani mozny..ma naprosto dokonalej hlas...a jeji pisnicky jsou naproston uzasny..vsechno je to zaspívany od srdicka a to je nejdulezitejsi ne??Jako mala si toho ohdne prozila..ve trinacti utekla z domova a videlavala si v barech tancovanim..Je uzasna---je porad sama sebou a ma svuj styl..nechce delat nekomu klona..nevadi ji ze je jina nez jiny star---nedrzi pitomy diety a nema vilu se sedmi patri atd...proste ji uplne miluju...je to muj vzor do zivota i do vkusu *14* *14* *3* *14* *4* *1* -
pinnnnnnnnnnnnnk
pink je proste nejnejenenej !! ma super pisnicky!! *14* *14* dycky dokaze prekvapit necim new *15* *3* proste je moje nje zpevacka a to se nezmeni!! *3* *1* inaak zdarwim :) *4* *4* -
-
Pink je nejlepší ...
Pink je nejlepší, tady je zvonění do telefonu od Pink http://loga-zvoneni.loga-zvoneni.com/3-014/cz_cs/1 /30082/u-ur-hand.html *3* -
P!nk!!!
Pink je prostě nejlepší zpěvačka!!!! Já jí miluju!!!!!!!!!!!!!!!! *1* *14* Je to *5* *16* *14* mlask! -
Pink je dost dobrá!na nic si nehraje a říká to co si myslí!JE PROST2 NEJLEPší!!!!!!!!!!!!!!!!!! *4* *3*