Přejít na výpis diskuzí

Pink

OSOBNOST 31.12.2006 
566 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hůstý

Pink, miluju už se těším až pojedu na její konzert do Nirimbeku, kde budu vystupovat!!!!! Už se moc těším, pink miluju, je Hůstá *5*
  • I\'m not dead

Pink je můe neoblíbenější zpěvahttp://www.osobnosti.cz/img/smiles/11.gif dan cečka *3*
  • Pink je stlašně dobloučká zpevačka.Její písničku jsou uplně boží hlavne U+Ur Hand.
  • pink

pink je supééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééé éééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééé éééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééé éééééééééééééééééééééééééééééééééééér *15* *15* *15* *15* *15* *1* *1* *1* *14* *14* *14* *14* *3* *3*
  • sjupr celebritka
  • ahoj na pink a její spoustu fotek a forum se můžete podívat na http://pink.wbs.cz
  • pink je nej

pink je nejdokonalejsi zpevacka na svete..nejvic na ni oblibuju jak se dokaze do kazdyho svyho textu vzit a dokaze to prozivat.jaji pisnicky zni potom uprimne a proto jsou dokonaly *3* je ploste dokonala
  • Písnička Dear Mr.Prezident je fakt úzasná *3* *3* *3* *3*
  • Joo..Pink..

Pink je naprosto výborná slečna se stejnýma názorama a je taky vzorným příkladem mylného tvrzení,když si někdo myslý že když někdo nosí růžovou je to hned barbýna či šampon..tahle holka fakt není barbýna a přesto má ráda ba miluje růžovou..je to prostě v srdci a hlavě nee v tom jak vypadáte či co máte na sobě..je to baba pěkná a nejvíc se mi lýbyl ten její klip Stupid girl...fakt je tam vystihla..navíc jako jedna z mála to konečně na jevo...Mám tě moc ráda si seper slečna..škoda že nebydlíš v našem městě byly bysme si rozuměli *4*
  • Hnusná baba *9*
  • Web?Ja ho mám!

ctu tady ze chcete adresu na cesky web!Chcete kontakt na P!nk!Chcete proste vedet o ni vse....tak bezte na katuskypink.blog.cz tam najdete uplne vsechno!O ni,ale bude tak hotov az na konci prazdnin,ale zatim tam uz neco je!Takze nevahejte a zkuste!Bude tam i fanklub,tak kdo zboznuje jako ja,tak at uz tam je! *14* *14*
  • web?

He, lidi, je někde na českým webu nějaký její aktualizovaný web?? *7* Jsem nic nenašla. Moje oblíbená písnička je Who Knew a Dear Mr. President, ta je vážně moc moc hezká.
  • Prosim kouknete se!!!

Prosim kouknete se a dejte nejaky komentare na stranku www.musicxl.blog.cz Prosim *5* *9*
  • nevíte někdo kde bych našla obrázek toho draka kteryho má vytetovanyho na noze?
  • www.vipstyl.webgarden.cz

www.vipstyl.webgarden.cz *4* *4*
  • dřív, když jsem ještě pink neznala jsem poslouchala věci typu holki, ale od tý doby, neposlouchám nic takovýho, protože opravdová hudba, je od pink, ostatní tam zpívaj nějaký kraviny, ale písničky od pink mají něco do sebe, je fakt super.
  • pink je super jeji nejlepsi pisnicky jsou stupid girls a family portrait a komu se to nelibi at si p_del polibi *15*
  • Ramazzotti is the Best!!!

Pink je nemožná.
  • P.I.N.K

P.I.N.K je fakt super jestli máte nějakou její adresu tak napište na clare6@seznam.cz *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *5* *5* *5* *5* *14* *14* *14* *3* *3* *3*
  • tahle písnička je fakt fičák povedla se jí na 100% pink je fakt super *5*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit