-
p!nk
P!NK je prostě nej -
je tak skvělá nechpu proč jí uražíte většinou to děláte proto že ste sami blbí a némate hvězdu kterou by ste mohli obdivovat *6* *6* jste skvělí všichni co jí obhajujete *15* *15* *1* *14*
-
-
jo přesně tak Pink je SKVĚLÁ !!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *8* *8* *8* *1* *1* *1*
-
-
pink deniska
furt pink válí.mám její org podpis je skělá její hlas prostě good.má krásný písničky a na všechno na co se podívám.Má docela těžkej život,ale vše zvládá je statečná holka.má suprovej talent. *5* *5* *1* *8* *8* *8* -
PLAKÁTY
Ahojky na mém bogu nabízím různé plakáty, věci, sbrírky atd.. pokud máte zájem, určitě se přijďte podívat. Miška
PS: i plakáty Pink.. *14* *15* *14* -
podpořte Pink
Podpořte Pink v hitparádě na www.hitparady-lukbobo.blog.cz -
Pink je velmi dobrá zpevacka její písnicky se mi líbí
-
DOTAZ
P!nk se s Careyem rozvedla, žejo? Tak víte, co nechápu? PROČ hrál v klipu So What??? Oni maji pořád dobrej vztah, nebo jsou rozvedený? Totiž já sem někde četla, že potom, co jí od podved, ho P!nk podvedla s nějakou babou.. Je to pravda?*7*
Díky. *14* -
-
Re: DOTAZ
Alecia a Carey jsou rozvedení, ale jsou pořád přátelé *1* . P!nk říká, že kdyby Carey nevystupoval v klipu So What tak by to nebylo ono. Carey samozřejmě souhlasil *4* -
Re: DOTAZ
no udajne jsou pry zase spolu
-
-
Podpořte Pink
Podpořte Pink v 2.kole hitparády na www.hitparady-lukbobo.blog.cz -
Podporování
PLS dejte hlas Pink na stránce www.kunce-hitposky.blog.cz dekuju vám -
Pink je prostě hrozná zpěvačka,já si nemůžu pomoct! *16*
-
-
hrr je supr