Přejít na výpis diskuzí

Pink

OSOBNOST 31.12.2006 
566 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • p!nk

P!NK je prostě nej
  • je tak skvělá nechpu proč jí uražíte většinou to děláte proto že ste sami blbí a némate hvězdu kterou by ste mohli obdivovat *6* *6* jste skvělí všichni co jí obhajujete *15* *15* *1* *14*
    • jo přesně tak Pink je SKVĚLÁ !!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *8* *8* *8* *1* *1* *1*
  • drndulka

pink deniska

furt pink válí.mám její org podpis je skělá její hlas prostě good.má krásný písničky a na všechno na co se podívám.Má docela těžkej život,ale vše zvládá je statečná holka.má suprovej talent. *5* *5* *1* *8* *8* *8*
  • miguska7

PLAKÁTY

Ahojky na mém bogu nabízím různé plakáty, věci, sbrírky atd.. pokud máte zájem, určitě se přijďte podívat. Miška
    PS: i plakáty Pink.. *14* *15* *14*
  • podpořte Pink

Podpořte Pink v hitparádě na www.hitparady-lukbobo.blog.cz
  • Pink je velmi dobrá zpevacka její písnicky se mi líbí
  • lintushka92

DOTAZ

P!nk se s Careyem rozvedla, žejo? Tak víte, co nechápu? PROČ hrál v klipu So What??? Oni maji pořád dobrej vztah, nebo jsou rozvedený? Totiž já sem někde četla, že potom, co jí od podved, ho P!nk podvedla s nějakou babou.. Je to pravda?*7*
    Díky. *14*
    • pinkie

Re: DOTAZ

Alecia a Carey jsou rozvedení, ale jsou pořád přátelé *1* . P!nk říká, že kdyby Carey nevystupoval v klipu So What tak by to nebylo ono. Carey samozřejmě souhlasil *4*
    • kevin91

Re: DOTAZ

no udajne jsou pry zase spolu
  • Podpořte Pink

Podpořte Pink v 2.kole hitparády na www.hitparady-lukbobo.blog.cz
  • kuncikkk

Podporování

PLS dejte hlas Pink na stránce www.kunce-hitposky.blog.cz dekuju vám
  • Pink je prostě hrozná zpěvačka,já si nemůžu pomoct! *16*
    • hrr je supr
    • Mně se líbí a nepíšeš si semnou pod jménem renča

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se: