Přejít na výpis diskuzí

Pink

OSOBNOST 31.12.2006 
566 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Píseň???

ahoj, nevíte někdo prosím jak se jmenovala písnička, kterou zpívala od P!nk Martina Pártlová v X - faktoru, moc díky za odpověď. *7*
    • Re: Píseň???

Myslím že to byla písnička Who Knew.
  • Ahoj to sme my co sme psali ten dlouhej clanek. Dekujem tem co se za nas postavili. Pink ma nadherne pisnicky a jeji dcera taky bude uzasna. *3*
  • klidně ať se opičí, ale její děcko stejnak nikdy nebude tak skvěly jako Willow Smith, pokud bude po pink tak to bude fakt hnus... *11* *11* *4*
    • jdi se bodnout:-(:-(:-(
  • simonka

pink je vážně super *14* *14*
  • Tvuj koncert-PARADA !!!Doufam,ze bude next ;)
  • kuncikkk

Hlasujte prosim

Ahoj lidi prosim hlasujte do hitparády na stránce www.kuncika-vseho-chut.blog.cz díky a když už tam budete prosim vyplňte bleskovky a ankety atd.... a ještě jednou diki:-D
  • Škoda že jsem nebyla na jejím koncertě.
  • kikula216

lístky

lístky jsou v prodeji myslím někdy od dubna *3*
    • Re: lístky

Ahojda chtěla jsem se zeptat jestli nemáte někdo tucha kolik lupen bude stát dík za odpověd pa *4*
      • reese

Re: Re: lístky

ahoj, no někde jsem četla že jeden lístek by měl stát od 850 - 1450 kč
  • hééééééé´j

Caaaaaaaaaaaaaau,pink se vdala!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Já jak se to dozvěděla tak sem byla úplně hotová!!!!!!!co na to říkáte??????????????????????????????Já teda super...............,ale nechápu prč nikde nejsou ńáký obrázky o tý jejich svadbě.je to stršný.papapapapappappapa a jdi na tu stránku.
  • já jsem věděla že se prý má vdávat ale nevěděla jsem kdy.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit