-
...
Pomlouvat přes internet,to by vám šlo, co ? :) Ale do očí byste mu to,co si o něm myslíte, neřekli. Tak ticho. -
Sklidněte se !
Přestaňte se laskavě do pana Dudy navážet ! Nikdo z nás neví,jak to bylo ! A jako hokejista je senzační. Náš tým KLH Chomutov by se bez něj asi mohli jít klouzat ;) Pane Dudo, držte se ! :)) -
-
dalsi p.i.,ca nad r z e n a *12* *12* *12* *12*
-
-
Doufám v uvěznění
Jen doufám, že v jeho případě justice neselže a půjde na dva roky do vězení, i když si myslím, že čtyři by byly lepší. -
Duda
Dudo, jsi nabubřelej zakomplexovanej primitiv, umíš na ledě prd a mindrák si léčíš tím, že rozdáváš fauly na přechodech.Měl by jsi sklopit hlavu a přijmout trest, jelikož tvá sláva jde kamsi.... a nikoho už nezajímáš!!! -
-
tyvole ty seš nákej chytrej ty blbečku už jsi ho někdy viděl hrát hokej?? jestli jo tak bys tu 100% psal něco jinýho než tady ty tvoje podělaný kecy! Radek je nejlepší hráč! prostě ho hokej baví a jde mu to ...kolik už dostal týmů nahoru?? je prostě dobrej a ty tohle řikáš asi proto že mu závidíš nebo co !! ani nevíš co mluvíš tak rači sklop ooči a táhni do kouta!
-
-
dudák
milej DUDO troufnout si na jednou tolik staršího chlapa - ty si ale hrdina !
Zasloužil by si KULKU ! ! ! ! ! *9* -
-
Re: dudák
Nechce se mi reagovat na příspěvek primitivního blba pod značkou "taky důchodce", protože takovéto výpady - kecy nic neřeší. Jenom se zeptám Vás všech, kteří také někdy jezdíte autem:
1. Máte nějakou vlastní zkušenost získanou v jízdě v dražším autě s agresivním přístupem ostatních, ať chodců, či řidičů? Já ano.
2. Setkali jste se někdy při řízení vozidla se situací, kdy jste na kluzké vozovce byli odevzdáni pouze do reakce vozidla bez možnosti Vašeho ovlivnění situace? Já ano.
3. Byli jste někdy v situaci, kdy Vám chodec , byť na řádném kvalifikovaném přechodu pro chodce vstoupil do vozovky, ačkoliv ve Vašich možnostech již nebylo možné bezpečně zastavit? Já ano.
4. Víte, jaký je rozdíl mezi dnešním zákonným a normou ČSN daným rozlišením přechodu pro chodce, místa pro přecházení a retardéru z hlediska práv jednotlivých účastníků silničního provozu? Já ano.
5. Troufnete si s čistým svědomím jednoznačně odsoudit Radka Dudu za jeho úlet v případě, že jste si jako já odpověděli na předcozí otázky kladně? Já ne!
Je mi 55 let a najezdím ročně cca 50 000 km od roku 1990, předtím tak 20 000 km za rok, takže si myslím, že z hlediska řidičské zkušenosti vím, o čem mluvím.
Odhoďte emoce a zamyslete se nad tím, proč jsme my Češi na silnicích tak agresivní! Proč to jinde jde a u nás ne? Proč jinde nejsou zácpy na křižovatkách způsobené vjížděním do neprůjezdněho směru, proč se nepouštíme na kruhových objezdech, proč nefunguje pravidlo zipu jako jinde v Evropě? Proč si chodci vynucují přednost tam , kde ji nemají?
Za to přece nemůže Radek Duda a jemu podobní emocemi řízení jedinci, ale naše "národní" povaha a výchova! Vezměme všichni rozum do hrsti!
RADKU VYDRŽ!!!!!!!!!!!!!!!!
-
-
dudo
ty seš piča a piča zůstaneš. zajdi si nějak na léčení. -
-
táhni do hoven smrade podívej se do zradla
-
-
radek
duda je borec -
-
Re: radek
a ty si BLBEC -
no jako hokejista špatnej asi není, ale měl by si udělat inventuru a pořádek v hlavě... asi tak. -
-
možná by sis měl udělat v hlavě pořádek ty e? Radek moc dobře ví co dělá!!!!a svuj majetek se chránit musí!! nikdo neví ja to probíhalo a lidi kteří chtí Radka počernit řikaj samí sračky!
-
-
lepších hokejistů tady moc nejezdi,kazdy celek by ho chtel mit *3*
-
-
69
Chodovský darebák *4* hráč Sparty,Plzně,Slavie,Č.Budějovic,Chomutova a mnoho dalších zahraničních klubů! -
Ty vole!!!!
Jako to snad nemyslíte vážně co tu o Dudanovi píšete!!!! To je prostě absurdní debilismus, ten kluk něco dokázal, narozíl od mnohých z vás!!! Mate v hlavě fakt vymleto,prosila bych ty z vás, ktreří ho neznají, at se radši zdrží komentářu..imbecilové!!!! Pokud mate s Radkem nějaký problém, co třeba mu to říct z očí do očí..a ne se schovávat za počítačový monitor!!! Stejně jste takové sračky, že půlka by se před nim udělala strachy...no nic pačko lidi....ale pobavili jste mě, to zas jo!!! *1* -
-
Re: Ty vole!!!!
tvé názory jsou velice primitivní, buď tak hodný a neobtěžuj nám normální lidi, děkuji za pochopení :-) -
Re: Ty vole!!!!
kdyby napadl tvého tátu asi by si mluvil jinak, jestly s tím nesouhlašíš jen mě utvrdíš v tom že máš v hlavě NASRÁNO ! ! !
-
-
Radek :D
On...Je prostě nejlepší *14* teď hraje za klh chomutov a moc mu to jde *14* on je nejlepší hokejista na světě..... *14* *14* -
-
Re: Radek :D
je vidět že si asi nikdy kvalitní hokej neviděl a Chomutově nejspíše ani neuvidíš. Tak tam odsud nevylejzej.
-