-
Re: curak??zamysli se nad sebou!
uplne s tebou souhlasím,už sem si pomalu na to zvykla že na radka nadávají a podobně,přitom to je super kluk. -
curak??zamysli se nad sebou!
ste trapny...chtela bych vas videt kdyby ste ho potkali..tak by mu to nikdo z vas do oci nerek!!a kdyby byl v tymu kterymu fandite??mluvili by ste uplne jinak...ten kdo tady pinda takovy kraviny mi je fakt k smichu!! *1* *1* -
duda je čurák
dudo si čurák a ne hokejista si jenom arogantní nafoukanej kryplkterej se umí jenom rvát a drškovat...........máš v palici nasráno !!!!! -
Radek
Sem ráda že sem radek vratil do ligy,trosku nam to tady zase oživí.přeju mu aby mu to zase šlo jako zaslavistickych casu,jsem hrdá na to ze sem jako radek z chodova. *4* *4* *4* *4* *4* -
Re: mazec
hm a co si ty to by me zajimalo,znaš radka osobne ze o nem tak mluvis -
Re: Re: radecek
hm a co jsi ty asi nula která nic nedokázala a tak si to vylévá tady.Radek je pohodovej kluk ale to tobe asi nema cenu vysvetlovat, -
Re: 69
radku jsi bezva magor -
Re: radecek
no tak si blbá takové vylízané pako
DUDA JE p-ča -
Duda=p.ča
v pondělí si zase projevil svojí inteligenci co?jinak smutné je ti ž i když jsi ležel na ledě zraněn a odjížděl na střídačku tak na tebe hodně lidí pískalo a na konci to jsi to dodělal doufám že ti na tu palici něco spadne psychouši -
Duda=p.ča
www.antifanklubradkadudy.wbs.cz -
RADEK
Ahoj je velká škoda že Radek nejde zpět do Slavie ale myslím,že to není jeho konečná a že se do Slavie určitě ještě vrátí *4* -
Ráďa
Už patří mezi naší " Budějickou šlechtu " viď *14* Rááááďo , my ten Titul stejně vyhrajem !!! A Ráďá dá vítěznej goool viď *3*
Měj(te) se hezky , s pozdravem Victoria ♥ -
Radeček
ty wogo, já nechci aby hrál za Budějovice, to už může hrát rovnou za spartu :-( vrať se zpátky do Slávky... -
Ráďa
Ahojky , no doufám že Ráďa nám pomůže vybojovat ten vytoužený TITUL *14* Budějky by si to už zasloužily *4* ...
Měj se hezky s pozdravem Viktoria ♥ -
cauky
Ahoj Viktore..to sem rada ze se na tech blbej spartanech shodnem.. *4* a ze de radek do budejek...to me mrzi protoze sem tajne doufala ze se vrati k nam..do slavky.. *9* -
Ráďa
Mimochodem , bez těch debilů , ču*áků , kr*ténů apod...by to nešlo ??? Pamatujte si že tímo se projevuje Vaše inteligence vy einštejni ze Sparty *9* Přesně jak bylo řečeno již předemnou , jak jste rudý , tak jste blbý !!! *9*
Victoria ♥ -
Ráďa
Radečku , už se těšim v září v Mountfieldu *14* Jinka kdo Ráďovi nadává , tak to neni ničím jeným než "závistí" *13*
S pozdravem V!ctor!A *14* -
presne tak
Tak to si to rekla presne...tomu tymu by si udelalal ostudu ale sobe samotny ji delas taky..uz me to s tebou nebavi...si ......a tim to pro me konci..!!!! *16* -
bléééééé
jasná já sem pindolííína největší typanka :D a neoklidim se mě baví vááás tady s*ááát sláávisti *8* *8* *8* *8* *10* *10* *10* *10* bububub *10* *10* *10* *10* hehe :D já vám neřeknu komu fandim nechci tomu klubu delat ostudu víííteee pindíci moji malí -
vtipny...
Hele uprimne ty si docela vtipna...akorat nechapu ze kdyz nikomu nefandis tak chodis na jeho osobnost ty pindolino..odklid se laskave hm??!!!!! *16*