-
Ráďa
Ahojky , no doufám že Ráďa nám pomůže vybojovat ten vytoužený TITUL *14* Budějky by si to už zasloužily *4* ...
Měj se hezky s pozdravem Viktoria ♥ -
Radeček
ty wogo, já nechci aby hrál za Budějovice, to už může hrát rovnou za spartu :-( vrať se zpátky do Slávky... -
RADEK
Ahoj je velká škoda že Radek nejde zpět do Slavie ale myslím,že to není jeho konečná a že se do Slavie určitě ještě vrátí *4* -
Duda=p.ča
v pondělí si zase projevil svojí inteligenci co?jinak smutné je ti ž i když jsi ležel na ledě zraněn a odjížděl na střídačku tak na tebe hodně lidí pískalo a na konci to jsi to dodělal doufám že ti na tu palici něco spadne psychouši -
-
ty seš psycho zajdi k doktorovi!!
-
-
duda je čurák
dudo si čurák a ne hokejista si jenom arogantní nafoukanej kryplkterej se umí jenom rvát a drškovat...........máš v palici nasráno !!!!! -
-
ty máš co řikat! přes net bys mu to nandaval třeba 10krát denně co? a co do očí by ses po*ral!!fakt! *16*
-
Re: duda je čurák
hele zamyslete nad sebou jste jeste děti radek je super chlap potkavam ho v baru Č B vy mu jen zavidite *3* proto o nem takto mluvite )
-
-
oOoWeHr
Když nadáváte , tak jenom závidíte !!! Radek je příma kluk *4* A vy co na něj nadáváte musíte mít IQ houpacího koně !!! *8* -
-
Re: oOoWeHr
JÁ SEM SE SNNÍM BAVIL NENEUTRALNÍ PŮDĚ JE TO PRÍMA ČLOVĚK. *4* -
Re: oOoWeHr
JÁ SEM SE SNNÍM BAVIL NA NEUTRALNÍ PŮDĚ JE TO PRÍMA ČLOVĚK . -
UVIDÍTE
je to utčník ještě vám ukáže Elektrykař.
-