-
zdenka
Proč neodpovídáte na prosby o autogram?Psala jsem Vám do divadla v Dejvicích, ale asi jste ještě neměl čas. -
-
Re: zdenka
podpis seženeš na nově je tam adresa *4* *4*
-
-
Dr.Hanák
V Ordinaci jste skvělý a průbojný doktor, doufám,že Vám to vydrží i nadále a dáte to dohromady ze seriálovou Gábinou moc se k sobě hodíte a budu držet palce.Bez toho alkoholu jste nejlepší.Hodně štěstí *14* *14* -
kovboj z bohunic
stejně jeho životní role byla "kovboj z bohunic" :)) -
hanak je bezva!!
kazdý má na petra jiný názor a nikomu ho neberu ale podle mého je HANAK SENZACNÍ NÉ JENOM VE FILMU ALE I V REALITĚ!!
hanak je fajn mužský a tak to zůstané tak zdar!!! *3* *13* *5* -
dr.Hanák
Je vidět že ordinace je pouze smyšlená protože v reálném životě by nemohl tak krásný chlap mít tak svatou trpělivost s takovou slepicí.Podotýkám že mám na mysli Kristýnu z Ordinace,NE Kristýnu Janáčkovou.Doufám že tam Hanák bude ještě hodně dlouho je fakt pěknej chlap. -
Rodinna pouta
Ahoj RAdim je skvelej herec proste krasavec *14*. Nevite nekdo jak se jmenoval dil Rodinných pout ve kterém hrál?? předem děkuju za odpoved -
narozeniny
radim má narozeniny my máme přání jediný štěstí zdravíštěstí zdraví hlavně to zdraví
happy birtday -
petr
čauky mužu vam řict že RADIM je bezva znam ho od malička a bydli vedle nas.znam jeho sestru SAŠKU chodila semnou do škole jinak RADIME moc te zdravim petra kratinova *1* -
Hanák????
Ať už jako "žravý Sysel" nebo podsaditý Halík nebo Dr. Hanák v Ordinaci, umí Radim Fiala přesvědčit, že je dobrý herec. Jen mě mrzí, že mu scénáristé naposledy zmíněného seriálu připsali scény, kdy zapaloval svíčky v zahradě Kristýny Tiché a do rána tam na ní čekal.Postavu chlapa, který je odborníkem ve své profesi, o lékařkém poslání má taky dost jasno, preferuje pomoc v lokalitách válečných konfliktů a citové problémy řeší bez balastu emocionálních emocí, to dost degradovalo.
Ale je fakt, že i ti největší ranaři můžou mít naprosto nepochopitelné
morální zásady. Uvidíme, jak si s Kristýniným těhotenstvím scénáristé poradí. Každopádně, je to jen postava!!! a Radim Fiala je dost přesvědčivý představitel:-) -
-
Re: Hanák????
Ahoj. Myslím, že si to neodporuje. Velcí lidé mají přeci dětské až sentimentální slabosti...
-
-
radim
taky bych chtěla vést takový život jako on v Ordinaci. Život bez misí je prostě nuda.