Přejít na výpis diskuzí

Radka Kocurová

OSOBNOST 31.12.2006 
48 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ahoj Radko, moc ti závidím že máš Tomáše, ale strašně vám držím palce ať vám to spolu klape!!! A vyřiť Tomovi že mu držím palce a na MS. I když pro mě už jsou výtězi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Oprava chyby

Musím změnit názor.. Radko ať ti to klape s Rosim!!! sorry za ten článek ale místo mě to napsala moje kamarádka,která měla den žertů a napsala tam ošklivý článek .. Promiň Radko!!!
  • Fotky

Včera jsem si prohlédl její fotky. Byl to pro mě objev.Jsou moc pěkný. *4*
  • Radka

Radka mi připadá přirozená a působí na mě velice příjemně a inteligentně - i když jsem jí osobně, bohužel, nepoznal a ani nepotkal chjóóó :-((( .... třeba někdy v Karviné :-)))
  • Dobrý den Radko, přejeme Vám hodně štěstí a ať se Vám vyplní všechna přání jak soukromá, tak pracovní. Pozrdavujte Tomáše.

Petr K. s rodinkou
  • Ať růže na cestu sypou se Ti,ať každé přání splní se Ti,ať Tvé srdce má lásku. To Ti přeji k Tvému dnešnímu svátku. Pepíno. *3*
  • Milá Radko, moc gratuluju a přeji hodně zdraví malému a celé Vaší rodině :-)!
  • Prosba

Ahoj Radko, měla bych na tebe velkou prosbu - můj přítel je velký fanda tvého přítele Tomáše...a já bych mu chtěla dát hezký dárek pod stromeček, nemohla bys sehnat jeho dres i s podpisem?Udělalo by nám to oboum velkou radost.Jinak ti chci říct, že jsi skvělá a hlavně jseš strašná sympaťanda - tak ať vám to klape!
  • Nemůžu si pomoct!!!!

Radku znám a dokonce i jejího šupa bráchu a mamču a když se po nějakédobě dívám na tvé fotky nemůžu si pomoct ale hrozně moc mi připomínáš Lorelai z Gilmorových děvčat *4* . No jinak drřím place s Tomášem měj se paaa *4*
  • Komentáře

Prosím, ať slečna Kocurová oprostí předpověd´ počasí od vlastních komentářů. Komentovat únorových 7°C jako příjemnou teplotu by si nedovolil snad žádný amaterský meteorolog, rozhodně ne v případě, kdy celý národ žehrá na nedostatek sněhu i v místech, kam není možno od vchodu nákupních středisek dohlédnout:-).
    *13*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit