Přejít na výpis diskuzí

Radka Kocurová

OSOBNOST 31.12.2006 
48 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Fanda

Jsi nejpeknejsi holka libi semi jak uvadis pocasi si proste dobra mohl bych se zeptat jak se vede jak jde zivot dik za odpoved posles me foto s podpisem dekuju jo a sem fanda i fotbalu nemohla bys me dat fotku s podpisem Tomase Rosickeho moc diki
  • Bože

Bože, to nemáte nic jinýho na práci, než pomlouvat lidi, který si tu slávu vydřeli ??? Vaší inteligenci bych fakt nechtěla !!!
  • Radka a Tomáš

ahoj radko já hlozně moooc miluju tomáše je ten nejhezčí a nejlepší chlap na celým světě tak se ho drž...a odpust mu tu aférku s těma prostitutkama on tě určitě mooc miluje...držím vám palečky...tak at už je konečně svatba
    jo a ty si mooc krásná a sympatická holka tak hoodně štěstí vám oboum...pápá *14* *3* *4*
  • Radka Kocurová

4.5.07 jsem byla s kamarádkami na módní show salonu Moravec a Radka mi přišla z těch všech modelek nejmilejší!!!Přeju jí,ať se jí daří *4*
  • Naivka

Jo Raduška pusobí moc příjemně, ale ovšem naivně, asi stále čeká, že ji ejdnou Rosa požádá o ruku, tak dělá schválně, že nevidí a neslyší a jeho zálety toleruje, že na to má holkanervy *7*
  • vashley

ségra

Moje sestra s ní chodila do třídy ;) chodila totiž na naší školu (neřeknu název)
    • Re: ségra

Vashley,no a co? *3*
    • Re: ségra

Hmmmmm,tak neříkej:-) Buď to bude ZŠ Mendelova v Karviné nebo OA v Karviné,že........v dnešní době fakt není problém zjistit,kdo kam chodil na jakou školu *3*
  • Narozeniny

Milá Radko
    Všechno nejlepší k narozeninám.
    *4* *4* *4* *4* *4* *4*
  • mavas

Vse nejlepsi

Vsechno nejlepsi k 29. narozeninam krasko! *4* *14*
  • bohudik

Radka

Vse nej k narozeninám *14*
  • Už se těším až dítko povyroste a jeho mamka bude rozdávat úsměv z obrazovky. Kremaci při svém věku eště odložím.Hodně štěstí!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit