Přejít na výpis diskuzí

Radoslav Brzobohatý

OSOBNOST 31.12.2006 
48 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • dino
    Odešel jeden z největších českých herců a skvělý člověk.Upřímou soustrast *13*
  • Pane Brzobohatý-Radku,byl jste prima člověk a pan herec. *4*
  • Pane Brzobohaty byl jste opravdu vynikajici herec. Dekuji za celou rodinu.
  • dekujeme pane brzobohaty a cele rodine abyl dobrej herec a uprimnou sostrast
  • Pane Radovane byl jste velice pěkný muž a navíc skvělý herec.děkuji vám moc a rodině upřímnou soustrast.
  • Děkujeme pane Brzobohatý.....a celé rodině upřímnou soustrast *13*
  • Upřímnou soustrast,ad´ už rodině nebo známím.Přeji pevné nervy.Dnes Česko přišlo o ůžasnou osobu,ůžasného herce.
  • upřímnou soustrast celé rodině,jsem velmi smutný,že dobří lidé odcházejí!Pan Brzobohatý kdys byl krátký čas i v Krnově,ale to jsi už vzpomene málo lidí.Učil se v místní textilce-Karnola-.
  • Upřímnou soustrast rodině pana Brzobohatého. Je to tak náhlé. Velká ztráta.
  • Čest jeho památce, byl slušný herec. Jsem však zvědav, jak mohl být valašským ministrem krále Valachů Bolka Polívky, když nebyl původem Valach.
  • :( skvělý herec :(
  • gaheris
    budiž mu země lehká.
  • Navždy pro mě zůstane rovným člověkem, který z tohoto světa odešel se štítem. Snad mu tam nahoře v hereckém nebi bude lépe...
  • upřímnou soustrast *13*
  • Přišli jsme o jednoho z nejlepších herců a skvělého člověka*9* Odpočívejte v pokoji pane Brzobohatý
  • Obrovská ztráta!!! Navždy však zůstane mám jedním z mých nejoblíbenějších herců. Večer velkého panáka na Vaši památku, pane Brzobohatý!!!
  • Čest jeho památce, bude mi chybět *13* *9*
  • http://youtu.be/SDNi_6NHujo - Díky za tuhle krásnou písničku *4*
  • Kam chodí pan Brzobohatý na výběr životních partnerek? Jedna lepší, než druhá. Vulgárnější ženy si už snad nemůže vybrat nebo ho snad právě ženské s takovýmto vyjadřováním přitahují?
  • Vážený pane Brzobohatý,
    k Vašim dnešním narozeninám Vám z celého srdce přeju spoustu pevného zdraví, pohody, spokojenosti a krásných rolí, které tu jsou pro nás, diváky. Úžasný jste pro mě jako F. L. Věk, kterého při každém opakování sleduju se stejným zaujetím. Kloubouk dolů před Vaším uměním. Musím říci, že mě i těší, že slavíme narozeniny ve stejný den. A pro zajímavost - podobou se čím dál víc blížíte mému otci, ten již však nežije.
    Ještě mnoho krásných let Vám přeje divačka Helena Śrejberová z Trutnova

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit