Přejít na výpis diskuzí

Radovan Krejčíř

OSOBNOST 31.12.2006 
64 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Uznávám, že Radovan se ke všemu dostal svojí vlastní pílí,začínal od nuly a vypracoval se,ale je jasné, že k tomu používal i nekalých praktik. Já ho sleduju jen okrajově,ale v JAR už prý kvůli němu přišli o život i nějací lidé. Myslím,že by toho měl nechat. Když začíná téct krev, je to špatný.
    • nechci ho vychvalovat, je to zloděj,který nás všechny okradl a patří za mříže. Ten by pro prachy i vraždil. Je to bestie.
      • a v cem treba konkretne tebe okradl???.....pises nas vsechny...
  • Miluju tě. škoda že nemůžu jet za tebou. dovedla bych tě udělat šťastným....
  • tvůj problém kdyby jsi v tom uměl chodit ty chudáku nikdo by tě neoškubal. R.Krejčíř měl tygry a ty máš opelichanouu kočku . tak kde je asi chyba? zamysli se nad sebou kámo *12* *12*
  • Před chvílí mi velice chytrým způsobem oškubala o poslední mé poctivě rukama vydřené!!! peníze jedna pražská firma. Začal jsem se pídit po tom co je vlastně zač. Pražská? Ha ha, tam má jen jakousi jednatelku - tak jsem se dlouhým hledáním dostal přes Seychely až na tyto stránky a nestačím se divit... Už dneska obyčejný lidi pomalu nemaj co do huby, a bude hůř, tak všichni fanděte všem těm nadprůměrně inteligentním lidem s nadprůměrným vzděláním, kteří dokážou vše "vytunelovat". Vysypte si poslední drobný z kapes a dejte jim je ať se mají lépe, když to neumíte taky... Já to tedy neumím,.. Tak fanděte dál... už teď jsme jen kolonií, už tu stejně skoro nic není naše.... Přeji všem hezký den *5*
  • Klídek

Pane Krejčíř měl jste myslet jako řada jiných podvodníků a kandidovat na poslance (při vašem bohatství)měl by jste imunitu a pes by po Vás neštěk.
    • Re: Klídek

Jsy proste mysak, tys ty penize udelal nezakone, a tam navrchu kradou vyditelne, tak to vyjde na stejno. vsude na zapade by te obdivovaly.
      • Re: Re: Klídek

Zopakuj si český jazyk, ale pořádně a to od 1. třídy základní školy, to je hrůza !!
  • Krejčíř na hrad!!

je to pste borec *5* ! Málo kdo dokáže využít blbosti jiných lidí tak jako on!!! takže žádny el křeslo *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13*
  • jde videt komu to mysli

ti co tady pisou ze je hajzl a tak,jen tise zavidi.Na sto procent kazdy cech kdyby mel tu prilezitos a takovou hlavu jako on udelali by to same.Jsme prece cesi ne?Umime jen zavidet a hazet klacky druhym pod nohy.Podle me je to borec.Jak rikam lidi zavidi ze je chytrejsi nez oni. *5*
    • Re: jde videt

OSTUDA ČESKÉ REPUBLIKY.
      • Re: Re: jde videt

nemel hovna
  • Radovan Krejčíř

pokud soudím,kdo by mněl sedět na ekřesle,tak předně zákonodárci,kteří tyto nedokonalé zákony vymyslely a jen oni vědí proč.V celonárodním mněřídku spáchaly podvod na stát,jehož dopad nelze ani vyčíslit.Ten tunel vymyslely oni a zloděj jen okrad zloděje a protože nemněl imunitu musel zmizet.Kdyby ukrad pytel cementu,tak by se mu to nepodařilo.
  • Odměna

Radovane,
    kurňa, pošli něco magistru Hrabálkovi, že to tak pěkně napsal!
  • mafie

No v zemi kde se zákony schvalují za úplatky lobistů a pro osobní zájmy politiků, kde legislativní změny jsou stále čerstvé jako denní tisk se zřejmě nehodí divit ničemu.V českém slovníku se slova podnikatel i politik staly nadávkou a závistí k bohatým jsme známí.Osobně bych ale raději soudil např Grosse, který využívá svého postavení ve straně a vládě, než člověka který podobnou funkci nezneužil. Politici se dostávají do pozice božstva, tak jako ve starém Egyptě. Jenže Egypt na jejich pýchu doplatil a já se obávám že to čeká i nás. Přeji Radovanu Krejčíři i Stanislavu Grossovi spravedlivý soud ( u Grosse taky za zneužití prav-o-mocí), ale obávám se že k tomu nedojde a že Gross skončí jako uznávaný obchodník a Krejčíř nějak podobně jako Mrázek. Omlouvám se za upřímnost, ale je to můj názor.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit