-
Krejčířu....
Podivej Krejčířu. Dostal si se k prachům, nezvladl si však situaci ani "zbohatnutí". Prachy dělaj z lidí osly, voly a opice....a vyjimečně lidi slušné, což nejsi. To je svatá pravda. Který jseš zvíře ty to si vyber sám. Jen amatér jako ty si mohl kolem sebe trvale držet voly jaké jsi kolem sebe držel ty. Samozřejmě si se musel s některýma lidma (podnikateli, lobisty, politiky) stýkat jaksi "z povinnosti" což k bohatým lidem jaksi patři. A zvlaště k lidem tvého ražení. Následky si poneseš do konce života, budeš psancem a nebudeš si životem jistý kamkoli vstoupiš. A poděkuj také svým kamaradičkům na těšínsku za jejich "kroky vůči jistým lidem".....odsereš si to ty sám. Oni jsou jaksi z obliga, udělali to tak nějak.....abys připadné nasledky odnesl jen ty sám.
P.S.: Nemám strach, žebys to nečetl :-) Člověk, psanec jako ty má dostatek času po večerech na to aby surfoval po podobných stránkach, kde se piše o tebe a o všem o zemi a regionu ze kterýho pocházíš....a kde byseš se tak rád vrátil a v klidu žil. *9* -
-
Re: Krejčířu....
ty teplouši akorát mu závidíš,kdybis byl v jeho situaci a mel si drobet v mozku tak se zachováš stejně. Jen si ty peníze uží R.K znam hromadu lidí co ti to přejou.Si borec takhle vydělat kačky! fandíme Ti.
-
-
Je to frajer
Radovanovi fandim, je to frajer. -
-
Re: Je to frajer
Máš recht.
*5*
-
-
Radovan
Je to člověk velice inteligentní měl sem tu čest sním mluvit a to že spronevěřil peníze každý ne jeho místě by to udělal nevim proč to tady všichni řeši mluvme raději o něm jako osobě přeju ti to uží si to ve zdravý a aď tě zákon nikdy nedostihne. -
Realita
Vsechno, co tu ctu, jsou v drzive vetsine (nechci urazit ty zbyle dva) same kecy. Rad bych vyzval vsechny, kdo tvrdi, ze RK je zlocinec, aby zverejnili dukazy, ktere je k takovym slovum opravnuji. Jestli ale vase nazory maji koreny kdesi v Blesku, tak radeji mlcte. Pokud mate nejake podlozene informace, budu se divit. Nejsem naivni, abych si myslel, ze RK je cistota sama, ale veskere vase obvinovani je naprosto smesne. Takovy medialni hon muze CR v klidu spustit i na vas, pokud vladu na*erete. Maigi -
Radovan
kdyz je pan Krejčíř takoví boháč mohl by mi pomoct ve finanční tísni -
Radovanovi
Víte, fandím vám....proč neutéct....i já bych to nejraději udělala, ale já bych spíš utíkala před bankami, které mě stíhají na každém kroku a počítají si nesmyslné penále za jeden den zpoždění platby. dostala jsem se do úzkých, asi tu blbě plácám, ale brala bych příspěvek-to ano, ale jsou to vaše money. já dlužím daleko míň. Jedu za váma.... *15* *15* Pája -
-
Re: Radovanovi
Trochu asi padlá nahlavu nemyslíš??? Co je to za magora který podniká způsobem, že se lidi rozpouští v kyselině a nechávají zmizet!! A to jen kvůly posraným money. Si to po sobě přečti než vybluješ takovouhle pochvovinu. Všechny Vás ten zmrd okradl a ještě mu fandíte jen protože prachy...= Česká závist. Rdaši bych smekl před nějakou osobností která něco dokázala. 666 -
-
Re: Re: Radovanovi
Chtěl sem spíš napsat co je to za prostředí, že musejí lidé umírat kvůly penězům. To jsem si myslel, že je to tak jenom ve filmu, ale takhle snad NE. Jinak je asi pravda, že by to udělal každý kdo by měl prachy na ůplatky. Politici jsou skoro všichni zkorumpovaní!!! Těm projde všechno. Viky Kožený je borec *4* Tomu fandím
-
-
-
hledám
Hledám sponzora pro opravu kostela v Jedlce u Děčína z roku 1234, nebo alespoň příspěvek na opravu – za dva roky bude mít 777. výročí založení. Děkuji i za tip. Jaroslav -
Radovan je frajer
Ahoj Radovane.Držím ti palce,nedej se.Jsi frajer a seš můj vzor. Konečně někdo těm panákum z vlády ukázal,že se jich nebojí.Když tak mi písni,rád s tebou pokecám. Drž se,Martin z Mostu. -
Radovan je frajer
Škoda toho PORSCHE CAYENE co ti fízlové zabavili v Černošicích. Já mám jen 19 let starého Espace. CAYENE je můj sen.Ale znáš to,jaké jsou v ČR platy. -
Radovan
Nevím proč se zde hádáta já Radovana osobně znám i jejich rodinu a mohu konstatovat , že vždy na mě působili slušně a inteligentně.Sice začátek jeho obchodování byl s bomparamam ale kam se dostal takže Radovane přeji krýsný život.Richard