Přejít na výpis diskuzí

Rafael Nadal

OSOBNOST 31.12.2006 
438 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nej Rafí video!!

Carlos Moya PUNISHES Rafa Nadal at Winning Eleven (HQ!) *1* *1*
    • lalipop

Re: Nej Rafí video!!

tak tohle je hoodně sexy videjko! *14*
      Rafa je totiž nejlepší,když mluví španělsky! No a s Carlosem jsou skvělá dvojka! *1*
      • klarissa

Re: Re: Nej Rafí video!!

nejvíc je jak tam křičí graba estooooooooooooooo!! *1* *1* Estela mi,estela mi putaaaaaaaaaa! *1* *1* *1*
        • klarissa

Re: Re: Re: Nej Rafí video!!

graba esto znamená něco jako tato přihrávka nébo nahrávka(fotbalová)a puta je děvka! *1* *1*
  • paterka

Vzkaz od Rafy

Please allow me to be very happy for this win. I know most of you are not Spanish but this is the win of my team and I am very happy for the win. I know I have also a lot of Czech fans and I respect very much the fact that in any case you support me and obviously your country. Thanks a lot also to all the fans from any part of the World for your support always! *15* *15*
    • paterka

Re: Vzkaz od Rafy

Dovolte mi, abych byl šťastný za tuto výhru. Vím, že většina z vás nejsou španělé, ale je to vítězství pro můj tým a já jsem velice šťastný za výhru. Vím, že je také hodně českých fanoušků, a velmi si vážím skutečnosti, že v každém případě mě podporují a samozřejmě si vážím i vaší vaší země. Díky moc i pro všechny fanoušky z celého světa za vaši podporu vždy! *15*
  • paterka

Vzkaz

Vzkaz od Rafy pro Barney:Nemiluju tě,vždyť ani nevím,že existuješ!! *15* *15*
    • paterka

Re: Vzkaz

Message from Rafa to Barney: I don´t love you, you don´t know even you exist! *15* *15*
  • paterka

Rafa

Rafa je jediný hráč,co něco umí,ostatní jen blbě čumí! *15* *15*
    • paterka

Re: Rafa

Rafa is the only player who can do something, others are stupid just stare! *14* *15*
  • lalipop

Chci..

Chci milovat tě víc než nebe,jsi prostě jenom jeden!! *14* *14*
  • lalipop

er

I want to love you more than the sky, you are just one! *14*
  • lalipop

w

Rafo jsi mi vším,sním či bdím? *14* *14* *15*
  • lalipop

lav

Rafa, you are really did everything I dream or awake? *14* *14*
  • lalipop

Lásko

Rafo,budu jenom tvá,krásná a oddaná! Prosím jen mě polib a řekni jen:Chci milovat tě celý den! *14* *14*
  • lalipop

love

Rafa, I just yours, beautiful and loyal! Please just kiss me and say only: I love you all day! *14* *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit