-
Re: hezký titulek!!
pardon,ne vyhraje:Nadal už vyhrál teď v nějakém utkání,i když vyhrávat bude samozřejmě dál! *1* -
hezký titulek!!
Tennis star Nadal wins, Federer sinks in desert !
Tenisová hvězda Nadal vyhraje,Federer skončí v poušti! *1* *15* -
Sice spolu nakonec nehráli..
..ale aspoň se spolu nasmáli! A když si Rafa s Radkem Štěpánkem podávali ruku,tak ho Rafa ani nechtěl pustit! *1*
viz zde:
http://multimedia.ctk.cz/cs/v ideo/document/2737408/stepanek-ztra til-zapas-s-ferrerem-a-teniste-proh ravaji-v-dc-0-2 -
Re: Re: Re: Nej Rafí video!!
graba esto znamená něco jako tato přihrávka nébo nahrávka(fotbalová)a puta je děvka! *1* *1* -
Re: Re: Nej Rafí video!!
nejvíc je jak tam křičí graba estooooooooooooooo!! *1* *1* Estela mi,estela mi putaaaaaaaaaa! *1* *1* *1* -
Re: Re: Nový vzkaz od Rafi!
No nebo slovosled by měl být česky spíš takhle: Při této příležitosti vám také přeji vše nejlepší do roku 2010!
*1* -
Re: Nový vzkaz od Rafi!
Překlad: Veselé Vánoce všem a děkuji moc za zprávy a podporu, kterou vždy dostanu. Také při této příležitosti vám přeju vše nejlepší do roku 2010!
*1* -
Nový vzkaz od Rafi!
Feliz Navidad a todos y muchas gracias por los mensajes y el apoyo que siempre recibo. Tambien aprovecho para desearos, a vosotros, lo mejor para 2010!!! / For those of you celebrating it, Merry Christmas! Many thanks for your support and messages, I also take the opportunity to wish you the best for 2010!!! In ay case, Happy Holidays!!! *1* -
Re: Přání od Rafy-španělsky a anglicky..
tobě taky přeju Veselé Vánoce a šťastný nový rok Rafí! *14* A hodně úspěchů na kurtu i mimo něj!! *15* -
Přání od Rafy-španělsky a anglicky..
Bon Nadal i un Feliç Any Nou! Happy Holidays and a Happy New Year!
Veselé Vánoce a šťastný nový rok! *1* -
Re: vzkaz od rafy
překlad: Byl jsem dnes v továrně, podepsat s nimi smlouvu.Jedl jsem je,jako malý kluk. Vím, že to vše zní velmi komerčně, ale já to opravdu myslím vážně. -
vzkaz od rafy
I was today at the factory since I signed with them an agreement. I eat them since I was a little kid. I know all this sounds very commercial but I really mean it. *15* -
Re: Nej Rafí video!!
tak tohle je hoodně sexy videjko! *14*
Rafa je totiž nejlepší,když mluví španělsky! No a s Carlosem jsou skvělá dvojka! *1* -
Re: Re: Přísloví podle Rafy!!
and another: Rafa is sweeter than Raffaelo! *14* -
Re: Přísloví podle Rafy!!
a ještě jedno:Rafa je sladší než Raffaelo!! *14* *14* -
Přísloví podle Rafy!!
Nebuď jak malej Rafa! Porafali se jako Rafa s Béďou! *1* -
Nadal je sexy vánočka...
..protože v katalánštině znamená slovo nadal Vánoce viz: http://deniksport.blesk.cz/clanek/t enis-davis-cup/84793/trapas-oty-cer neho-nadala-si-plete-s-vanocemi.htm l!! *1* *1* -
Nej Rafí video!!
Carlos Moya PUNISHES Rafa Nadal at Winning Eleven (HQ!) *1* *1* -
Re: Vzkaz od Rafy
Dovolte mi, abych byl šťastný za tuto výhru. Vím, že většina z vás nejsou španělé, ale je to vítězství pro můj tým a já jsem velice šťastný za výhru. Vím, že je také hodně českých fanoušků, a velmi si vážím skutečnosti, že v každém případě mě podporují a samozřejmě si vážím i vaší vaší země. Díky moc i pro všechny fanoušky z celého světa za vaši podporu vždy! *15* -
Vzkaz od Rafy
Please allow me to be very happy for this win. I know most of you are not Spanish but this is the win of my team and I am very happy for the win. I know I have also a lot of Czech fans and I respect very much the fact that in any case you support me and obviously your country. Thanks a lot also to all the fans from any part of the World for your support always! *15* *15*