Přejít na výpis diskuzí

Rafael Nadal

OSOBNOST 31.12.2006 
438 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • teetry

Jan Hájek v zápase s Nadalem..

...mile překvapil!!!!!!!!!! *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15*
  • lalipop

Re: SEXY VYBOULEN� RAFA..

jo a z odkazu si odstraňte mezery!!!
    A zkuste hádat,kde to vyboulení je-nápověda:svaly to fakt nejsou! *14* *14*
  • lalipop

SEXY VYBOULENÝ RAFA..

je zde:
    http://www.facebook.com/photo.php?p id=74109&l=87072408f1&id=1000002971 23674
    *15* *14*
  • pameli

Re: nadalcz.wgz.cz

tak web už neexistuje!
  • pameli

Co sem lezeš?

Když mu akorát nadáváš? Nikdo tě tady nechce! Prosím správce o smazání příspěvků od neregisrovaného,z data 22.10.2009 22:10
    a z tohoto data 22.10.2009 22:06! Děkuji! *15*
  • lalipop

Re: Re: Re: Omluva Headhunterovi z lide.cz!!

to byla raakce na neregistrovaného Nadala,který je jinak zaregistrovaný s Vladkem!! *14* *14* *1*
  • lalipop

Re: Re: Omluva Headhunterovi z lide.cz!!

mě gayové nevadí,naopak! *1* Mě vadí úchyláci a sprosťáci jako seš ty!!! *15*
  • linett

Re: teda to jsou názvy!!

a no jockstrap tam nebylo? *1*
  • linett

Re: Re: Re: Re: Re: Omluva Headhunterovi z lide.cz!!

no a ty seš asi skutečný headhunter z lidééé.cz néé? *1* *1*
  • linett

Re: Nadalova nadvláda nekončí!!

jasná věc,je prostě nejúžasnější!! *1*
  • Re: Re: Re: Re: Re: Omluva Headhunterovi z lide.cz!!

hele nechci se vám do toho plíst, ale jak tady už někdo psal, tak je to ten barney z tenisportálu. se podívej co píše u federera nebo na idnes.cz. headhunter není vylízaný pako jako on, si přečtěte jak se projevuje na lidech a jak barney na tom tenisporatlu a uvidíš rozdíl
  • lalipop

Re: Re: Re: Re: Omluva Headhunterovi z lide.cz!!

nejsi ty náhodou ten co se vydává za headhuntera? Jasně údaje může zadat jiný! Ale když shválně zadá,že je z Ostravy jako skutečný head,tak ještě mohl napsat i správný znamení!! *1* A ne to takhle trapně zkazit!!!
  • Re: Re: Re: Omluva Headhunterovi z lide.cz!!

No jo až na to že ty údaje může klidně zadat jiný než jsou doopravdy *7* Ale to je jedno .... *15*
  • lalipop

Nadalova nadvláda nekončí!!

Tenisově možná,ale ukažte mi víc sexy tenistu! Takový prostě neexistuje!!
    A je sexy nejen svaly,ale i úsměvem,který je prostě fenomenální a ošklivej Murray ho nikdy nemůže nahradit!!!! *15* *15* *15* *15*
  • daky

Re: Re: Re: Re: Re: Neřešte kraviny!

Nevím,jestli je z Ostravy,ale spíš ne protože se za headhuntera z lide.cz pouze vydává!!!!
    Ale i kdyby byl ošklivej i gey(gay)tak mi to nevadí!! Vadí mi,že se vydává za někoho jinýho a schválně se ho tím snaží očernit!!
    *8* *8*
  • Re: Re: Re: Re: Neřešte kraviny!

ze te to furt bavi se zesmesnovat , Rafek neni teplej jako ty tak uz si to konecne uvedom a najdi si kluka z ostravy uchyle vosklivej*16* *8* *5*
  • kiris

Re: Re: Re: Re: Neřešte kraviny!

ty si objednej speciální gay dovolenou-už takové nabízejí!!! Ale néé za Rafou,protože tomu nesaháš ani po kotníky!!! Natož abys na něj šahal! *1* *1* *1*
  • lalipop

Re: Re: Omluva Headhunterovi z lide.cz!!

jo,nemám důvod mu nevěřit,navíc je ve znamení Střelce a tehle co sem píše je Rak!!! *1* Ne,vážně prostě to není on!!!! Někdo se za něj vydává!!!!!!! *8*
  • Re: Omluva Headhunterovi z lide.cz!!

je to totiž Barney co píše na tenisportál, protože na idnese se prořek a i u federera píše ty svoje sprosťárny headhunter asi fakticky ne *7* *9*
  • Re: Omluva Headhunterovi z lide.cz!!

A tomu jako věříš jo????? *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit