Přejít na výpis diskuzí

Rafael Nadal

OSOBNOST 31.12.2006 
438 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • wauworld

xisca na promoci...

Rafa Nadal přítelkyně je již licencovaný Rafa Nadal přítelkyně, Xisca PERELLO, už má titul v oboru Business Administration. Mallorcan má své promoci na univerzitě Balares ostrovů, které se neúčastní její přítel, který byl odpočinek v Formentera. S tmavě modré šaty bez ramínek krátký výstřih, Xisca zúčastnil obřadu spolu se zbytkem svých spolužáků. Během akce, Xisca vypadal uvolněně a choval se jako jeden z množství studentů, kteří tam byli. V každém případě, tento stav přítelkyně počtu tenista jeden z světa má attracked mnoho fotografů na obřad zachytit snímky Xisca její diplom. Termín dodání diplomů bylo provedeno předseda Baleárských ostrovů, Francesc ANTICH, a rektor univerzity na Baleárských ostrovech (UIB), Montserrat Casas. Během obřadu diplomy byly rozdány studentům a absolventům vysokých škol, absolventy posledního akademického roku 2009-2010.
  • fantaziro

Rafův kamarád...

..Carlos Moya očekává za 3 měsíce narození prvního dítěte,a tak se Rafa stane strýčkem !! *15* *1* *15* *1*
  • novia

Tak kdypak se ožení Rafa ?

se Shakirou to asi nebude,protože se nechce nikdy vdávat ! *8* *15*
  • Re: Re: na poslední fotce je se štábem...

moderátor se jmenuje Tomáš Budka ! *15*
  • badboyss

Re: na poslední fotce je se štábem...

jedinej v obleku jak do divadla a s vlasama připomínající paruku ! A ta jeho angličtina ! *8* Byla to ostuda ČT1 !
    To vážně nemají peníze na lepší moderátory ? *7*
  • wauworld

na poslední fotce je se štábem...

..ČT 1 a s jedním mooc "sympatickým " moderátorem !!(ten s těma divnejma vlasama za Rafou) *1* *1*
  • Re: rafa odjel na mistrovství světa ve fotbale..

a španělsko z dc vypadlo a češi postupují dál !
  • rafa odjel na mistrovství světa ve fotbale..

..kterému dal přednost před Davis Cupem !!
    Bilance Davis cupu je po prvním dnu překvapivě následující:Češi vedou nad Chile 2:0 a Španělé naopak prohrávají nad Francouzi 0:2 !!! Rafa se na ně vykašlal,teď někde místo toho kope do fotbalového míče ! A pomůže zadluženému klubu ! Ach Rafo drž se radši svého kopyta,přes fotbal je tu tvůj další strejda ! *15*
  • Nekonečná je doba..

..před tím,než Rafa konečně zahreje podání ! Asi padesátkrát si pinkne,uhladí si vlasy za uši,případně se podrbe-víte kde.
    To dost znervozňuje nejen soupeře ale i diváky !!
  • Re: Re: momentky z wimbledonu..

Zklamali mě kameramani tím,koho v publiku zabírali-místo aby zabrali našeho Jaromíra Jágra,zvolili radši zpěváka s podobným příjmením-Jaggera ! *15* Také dlouhé záběry na Rafovu expřítelkyni si mohli nechat-je ošklivá ! *1* Za to chudák nová přítelkyně Shakira se schovávala na tribuně až vzadu !! *13*
  • Re: momentky z wimbledonu..

a za chvíli zase anglicky:Rafo si geniální ! No tak tento výrok mě překvapil víc ! *1* *1* Ne že by Rafa nehrál dobře,ale s tou jeho inteligencí to podle mě nebude zase až tak horké !! *15* Další vtipnou momentkou bylo,když se Tomáš Berdych trefil tenisákem do diváků !! Tady mě zase překvapil divák tím,že si míč nenechal na památku,protože házení míčů po skončení zápasu je běžné !
  • momentky z wimbledonu..

..myslí si to všichni a já si to myslím taky ! Divákům by měli zakázat pokřikovat ! Tenis není jako fotbal ! Nejvíc pokřikují na Nadala-například hned na začátku finále se ozvalo: I love you Rafa ! na čež komentátor na Nově dodal:To byl mužský hlas ! *1* No a proč by to nemohl být mužský hlas ? Ne asi to nebyl gay,ale anglicky můžou říct mít rád a milovat stejně ! *15*
  • gratulace..

k druhému vítězství ve Wimbledonu ! *15*
  • líbí se mi na něm..

..jak je v některých ohledech dětský ! Ana tiskovkách strašně vtipný !! *14* viz třeba zde:Rafael Nadal Wimbledon Presser - Best Moments http://www.youtube.com/watch?v=-fUfMlTwnyU
  • ach jo Toni !!!!!

Kvůli strejdovi Tonimu,který Rafovi zřejmě nemístně radil při zápase,nedávali Rafovi !!!!!!! *8* *8*
  • Re: Re: Re: Re: Tenista

ja ti nejvic fandim protoze jsi nejlepsi tenista s federera porazis jako sadlo mastre jednicko cus *5* *5* *1* *3* *3* *3* *4* *4* *4* *14* *14*
  • kiris

GRATULACE..

..k návratu na 1. místo žebříčku !!!! *15* *15*
  • kiris

hodně štěstí..

..v zítřejším finále proti Soderlingovi !! *15* *15*
  • kiris

takže Rafa je stejně starý jako..

..krasobruslař Tomáš Verner,který má dneska taky 24. narozeniny !! *15*
  • ajinka1

vše nej

vše nejlepší :) super tenista *4*