-
Je to tenista....
...který ukazuje 2 prsty jako král popu! Ale nechytá se za rozkrok,ale za zadek!!! *14* *1* -
-
Re: Je to tenista....
znamená to PEACE což je v překladu MÍR.. a ať se klidně chytá za zadek.. je to SEXY!!.. jako u Michaela Jacksona, když se chytá za předek:D:D *14*
-
-
oba
rafael je nejlepsi..porazil rodgera tak to o necem svedci..to je jedno ze je druhy..to je spis proto ze nehral wimbledon ne?ale jako federerovi jsem to nejvic prala...on a rafael jsou hednicky a navzdy zustanou...spolu s andree agassi a petem samprasem..že? *7* proste jednicky na cely zivot *5* *5* -
-
Re: oba
Jeho hra je moc silová a agresivní a jeho největší výhoda je,že hraje levou rukou(i když je pravák),protože je to pro ty co hrajou pravou proti němu težší! Ale na to že je mu teprv 23 let,má dost zničená kolena! Taky je dost zničený posilováním!
-
-
Tak pan "neporazitelný"...
...už je zase druhý! -
-
Re: Tak pan
To nevadí... Rafael to dotáhne hodně daleko. Vím to prostě:) Má velký talent:) *3* -
-
Re: Re: Tak pan
Talent má, ale zdraví mu nepřeje... A když není zdraví, může jít celý talent někam... -
-
Re: Re: Re: Tak pan
Hlavně ať už si neničí kolena! -
-
Re: Re: Re: Re: Tak pan
Tak pokud si nemá ničit kolena, tak by měl přestat hrát. Protože hraje silový tenis a to bez kolen nezvládne... -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Tak pan
jo, bez kolen to nezvládne, ale já mu stejně věřím. je ještě mladej. a určitě to brzy dotáhne zas na světovou jedničku:) *14* -
Re: Re: Re: Re: Re: Tak pan
peněz má dost a zdraví je snad přednější!!
-
-
-
-
-
-
podoba s..
V obličeji je podobnej herci Joshi Hartnettovi! *1* -
ZDE MU NĚJAKEJ PÁN PUCUJE ZADEK!
ZDE:
http://www.youtube.com/watch? v=uqwqiOG_1-o
*1* *1* -
:)
nechápu co z něj všichni dělají gaye... nevim třeba je ale to je jeho věc.. on za to prostě nemůže.. a jenom se usměje hezky na malýho kluka a už z něj zase dělaj pedofila *7* Nechápu to!! .. Ronaldo je metrouš a tím je sexy.. Lindsay Lohan je bisexuál a taky se za to nestydí.. -
-
Re: :)
On prostě na kluky není... !!!!!!! *5* Fakt nevím,kdo si tohle vymyslel *7* -
-
Re: Re: :)
Mě nevadí,že je gay! Je to jeho věc! -
-
Re: Re: Re: :)
Ale on gay není prostě XD XD XD -
-
Re: Re: Re: Re: :)
no sice se mi líbí,ale je mi jedno jakou má orientaci!!! *15*
-
-
-
-
Re: :)
tak už ho nechte všichni napokoji *5*
-
-
otázečka
Nevim jak je to s Leonardem, ale taky si myslím, že se to píše da Vinci, alespoň tak nás to ve škole učili. Jinak souhlasím, že je Raf nadaný hráč a na svůj věk je velmi sexy, tak proč nenapsat, že je m....., ne??? *3* *3* *3* -
-
Re: otázečka
už neřešte Leonarda,ale Raphaela! *1* Tak se v originéle píše Rafael!Ale už to fakt neřešme,spíš co Rafa dělá a tak! *3* *1* *5* -
protože napsala že je m...,protože je gay!!!! *16* Je trapná,a da Vinchi se v Itálii psalo skutečně s ch!!!!
-
-
BOŽE TA FOTKA S TÍM MALÝM KLUKEM!
Jak se na něj Rafa tváří,takovým záhadným úsměvem,ale kdoví jak to myslí,protože je to reklama! Ale zase má vidět ten zadek! *1* *1* Měl si vzít pod bílý kratasy radši tanga,jsou mu vidět švy od slipů! *15* *15* *1* -
-
Re: BOŽE TA FOTKA S TÍM MALÝM KLUKEM!
vypadá trochu,jako by ho chtěl sbalit,nebo mu nabídnout otrávený bonbon!! *1* *1*
-
-
otázečka
hm,to se mi nějak nezdá,že by se to psalo da Vinchi,nikdy jsem to tak neviděl ani o tom neslyšel.A proč by to neměla pro Rafu bejt spíš poklona,než trapas? Jinak souhlasím s tím,že je Rafa výbornej hráč. *15* -
-
Pokud jsi nežil v jeho době,tak jsi o tom asi neslyšel!Víš,dřív se některá jména i slova psala jinak!Např.Calius se čte Galius,atd!To je pěkná poklona,že o něm píše že je mrdka!!!! *1* *1* -
-
Re: Re: otázečka
..ještě mě napadlo, jestli si nemyslíš, že se to tak píše kvůli výslovnosti španělského jazyka - CH se čte jako Č, to ses ale musel splést, protože da Vinci byl italský malíř,..
Nevím, nasadils mi brouka do hlavy...
*7* *7*
-
-
-
otázečka
A kdo tady píše o nějakých šancích?? O otom jestli bych měla u něj úpěch jsem tedy nepřemejšlela, ale popřemejšlim a pak ti dam vědět, platí??? Jinak co se týče jeho orientace, nikdo tady neřekl, že je to špatný, je to fajn, když se mu to tak líbí. Je výborný hráč a ani ve snu by mě nenapadlo se někomu za něco posmívat, snad jen za toho da Vinchiho - píše se to da Vinci ty ťunťo...
Ale je fajn, že má Nadal zastánce *3* papa Lulu *5* -
-
je správnější psát da Vinchi,je to z italského originálu,to jen tak na okraj!A psát o Nadalovi že je takovej mrd.k. mi fakt přijde dost trapný! *5*
-