Přejít na výpis diskuzí

Ralph Fiennes

OSOBNOST 31.12.2006 
69 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • beautifullollipop

=o*

ty oči ten víraz no já bych se pro něj rozkrájela..♥=o*
  • beautifullollipop

=O*

sorry výraz..=oD
  • COOŽŽŽEEE???

TOHLE ŽE JE VOLDEMORT??? TAK TOHLE TEDA NEEE!!! JOHN MALKOVICH, CHRISTHOPHER LEE...TO JO!!! ALE TENHLE HEZOUN???? TO UŽ ROVNOU MOHLI DÁT PIERCE BROSNANA, BANDERASE NEBO DEPPA...
    • Re: COOŽŽŽEEE???

Nikdo by ho nezahrál lépe než Rlaph,má přesně ty majestátní pohyby jaké má Lord Voldemort mít!!!!!!!!!
  • stejně byl nejlepší v Schindlerově seznamu.
  • no aspon, ze Ralph je opravdu vyborny herec...vy kdo jste zatim HP4 nevideli se bezte podivat do kina, ze lip snad nemohli vybrat, zahral to skvele, zlo z neho primo cisi, ani ho nemuseli moc maskovat....
  • ...

No,podle mě je to krásný a skvělý herec, který Voldemorta zahrál výborně.Sice ten nos...no nic, ale podle mě je to výborný a krásný herec.Může hrát cokoli.Když chce,tak může hrát hodného, když chce tak může hrát zlého.
  • jo v schindlerově seznamu byl nej nej nej tam sem se do nej zamilovala
  • Jakto?

Jakto, že v žovotopisu má pořád napsáno, že je ženatý s Alex kingston, když se dávno rozvedli a pak žil s Francescou Annis, se kterou se letos v únoru rozešel?!
  • Jakto?

Jakto že v životopise má napsáno, že je ženatý s alex kingston, když už jsou víc než 10 let rozvedený?
  • Ralf

Ralf je super herec a hlavně moóóóc sexy!
    klidně bych ho chtěla i jako Lorda V.
    Kdyby jsta někdo měl jeho adrasu,nebo e-mail,tak mi písněte papapapapapapp *5*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit