-
...
No,podle mě je to krásný a skvělý herec, který Voldemorta zahrál výborně.Sice ten nos...no nic, ale podle mě je to výborný a krásný herec.Může hrát cokoli.Když chce,tak může hrát hodného, když chce tak může hrát zlého. -
no aspon, ze Ralph je opravdu vyborny herec...vy kdo jste zatim HP4 nevideli se bezte podivat do kina, ze lip snad nemohli vybrat, zahral to skvele, zlo z neho primo cisi, ani ho nemuseli moc maskovat....
-
stejně byl nejlepší v Schindlerově seznamu.
-
Remus
Remuska by zahrál líp než ten vypatlanec co ho hraje... Voldemortova role mu vůbec nesluší! Štve mě že mu nakonec tu roli nedali... -
COOŽŽŽEEE???
TOHLE ŽE JE VOLDEMORT??? TAK TOHLE TEDA NEEE!!! JOHN MALKOVICH, CHRISTHOPHER LEE...TO JO!!! ALE TENHLE HEZOUN???? TO UŽ ROVNOU MOHLI DÁT PIERCE BROSNANA, BANDERASE NEBO DEPPA... -
-
Re: COOŽŽŽEEE???
Nikdo by ho nezahrál lépe než Rlaph,má přesně ty majestátní pohyby jaké má Lord Voldemort mít!!!!!!!!!
-
-
Docela mě překvapilo že bude tento herec hrát Lorda Voldemorta ve 4. díle Harryho Pottera. Stejně by mi ale víc seděl John Malkovich.No to je jedno.....................