-
to je...
Richard je fakt skvělej chlap má kouzlo kterým si ženský omotá kolem prstu a charisma no coment je fakt krásnej a prety woman to nebudu komentovat úžasný jéééééééé kdybysme měli takový štěstí co holky, dámy, dívky, *14* *14* *14* -
JJ
Jj, je strášně sexy... *14* *14* *14* *14* -
krása
příjde mi jako postarší gentleman který ví po čem ženy touží.když se díváte na jeho oči jako by ste se ponořili do čokoládové lázně *8* *14* *14* -
Richard je také můj IDOL a mám jeho fotku na tapetě v PC v práci,a hned mám po ránu příjemnější náladu.....v tomto případě prostě platí " čím starší, tím lepší".... *4*
-
mgr
už je starej šedivej děda...ale to mu nemůžeme vyčítat má už na to věk... *3* -
-
Re: mgr
nahodou i sedivej je klasnej!! *14*
-
-
Pretty Woman
Jmenuji se Vanda, jsem z Plzně a je mi 52 let. Kdyby mě pozval na večeři tak okouzlující herec jako je Richard Gere, tak bych se asi moc nenajedla, jak by mi to jídlo padalo z huby, protože bych čuměla jenom na něho! Čím je starší tím je hezčí. -
Gere- Smím prosit?
Už jste viděli nové ¨DVD s Richardem Gerem Smím prosit? s Jenifer Lopez. Ten film mně dostal stejně jako v nedalekém mládí Hříšný tanec. Fakt boží. Natalii *14* -
Pretty Woman byl fakt super=)
-
osobnost
je to jeden z výborných anerických herců. -
Evelin
Je opravdu skvělý, jestli si můžu udělat reklamu a jestli chcete, tak se nakoukněte: evelin-hvezdy.blog.cz *3* -
-
Re: Evelin
dík za BIG STAR RICHARD GERE -
-
Děkuji
Evelino, děkuji za Tvoji "návštěvu". Doufám, že někdy zase přijdeš. Snaším se stále něco přidávat!
-
-