-
Je to nádherný chlap, v jeho očích by se člověk "utopil". *14*
-
je sexy
je stasně krásnej. má nádherný pohled a ůsměv. Mám ho v počítači a každou chvíli si ho pouštím. Hraje mi u toho hudba z Prety woomen. Je nádhernej. *14* *14* *14* -
-
Re: je sexy
Musím také souhlasit, je super. Mám v PC také několik jeho fotek, každý den si je prohlížím. Mě k tomu hraje písnička z Smím prosit.
*14* -
Re: je sexy
Naprostý souhlas.
-
-
můj obdiv k Richardovi
Jsem možná jediný mužský autor příspěvku.Obdivuji Richarda pro jeho obrovskou společenskou angažovanost a úsilí o pomoc blízkým a trpícím, za jeho skromnost a nádherný vztah k rodině, který nebývá častý u lidí jeho proslulosti. Je mi 65 let, přesto bych jej rád nazval svým vzorem. Je samozřejmě pro ženy velice přítažlivý, proto jsou všechny uvedené vlastnosti tím obdivuhodnější, že neobětoval svůj zjev honbě za světskými požitky. Miroslav -
Seš boží
Jmenuji se Pavluška,je mi 42 let,jsem z Brna.Zatím jsem nepropásla tvůj jediný film.Fakt tě obdivuju.Máš sexy šediny a ty tvoje malinkatý očička!! -
sexy chlap
Je to krásný chlap.Čím starší tím přitažlivější.Mám jeho fotku v práci a když ráno otevřu skříňku tak ho mám hned na očích.A hned ten den je krásnější *14* *14* *14* -
-
Re: sexy chlap
Souhlasím.
-
-
Chlap po jakém sním
Od první chvíle jej miluji. Je to idol všech žen, které jsou romantické.Má oči které hladí,ůsměv co svádí a i ve stáří je prostě krásný. *4* *3* Přiznám se, že kdybych měla dost financí, obětovala bych je a jela si pro autogram. *15* A propo, neznáte někdo adresu *1* *1* *16* *16* *16* -
-
Re: Chlap po jakém sním
Já ji vím, ale nepovím! *3*
Chci tam být první! *14* *1* -
-
Re: Re: Chlap po jakém sním
Tak hele, nebuď lakota, poděl se *4* *4*
-
-
-
proste borec
Richard je proste muj TOP herec, i kdyz hraje smejdy nebo zamilovane chlapy, a hlavne ty jeho krasne oci *5* -
slova jsou zbytečná
Ženy, řeknu vám akorát, že je vyjímečnej a jeho kouzlo osobnosti a šarmu, kterým vyzařuje z jeho samotného je neobyčejně fascinující a tak pohltivá je prostě ÚŽASNEJ ale to vy víte.....sakra proč musí bejt tak daleko...taky si umym dobře vybrat *9* *14* -
-
Re: slova jsou zbytečná
jo, to je ÚŽASNEJ, NEODOLATELNEJ....ale bohužel pro nás NEDOSTUPNEJ ....
Tak se holky kochejme jeho půvaby alespoň prostřednictvím filmů. *13*
-
-
Rišáček
Richard Gere je pro mě PAN BOŽSKÝ
*4*
Zbožňuju ho, jeho vlasy *3*, oči *14* ,
úsměv *1* i hlas *8* . -
Všechno nejlepší k narozeninám si nejlepší herec