Přejít na výpis diskuzí

Richard Gere

OSOBNOST 31.12.2006 
64 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • MILENEC NEBO TATA??????

Richard je velice sexy muzsky,spousta zen si ho umi predstavit jako milence a urcite by vedely co s nim podniknout!!Ja si to pred par lety umela predstavit,dnes ovsem bych Richarda brala spise jako tatku a musim podotknout ze bych byla velice pysna dcera!To samozreme nic ale vubec nic nemeni na tom ze je nas IDOL!!!!!!!! *14* *14* *14*
  • muj nej idol

*4* Richarda mam rada uz od malicka jen je skoda ze ho nemuzu mit *9* tak mam sviho vlastniho Risu(Tomase) *14* *14*
  • Zraje jako víno, čím starší, tím lepší. Můžu ho!!!!!!!
  • A sakra!!!

Do riti.Ja som z neho uuuplne puff.:-)
  • Je to nádherný chlap, má krásný pohled, fascinující *14* *14* *14*
  • Gere-bomba

Je absolutně bombovej a krásnej. Nejvíce se mi líbil ve filmu první rytíř a samozřejmě v klasice Pretty Woman.
    Má krásný oči a je vážně k sežrání *14* *14* *14* *14*
  • huhu

Je to sice moc dobrý herec,ale ,že by byl okouzlující,to se mi nezdá *8* *5*
  • snivam

Som spokojna,dynamicka,nezavisla zenska.
    Tazko ma ohuri nejaky muz,ale v pripade
    herca tohto formatu ostavam vzdy v nemom uzase a ked pozeram jeho filmy,tak snivam.
    Snivam s otvorenymi ocami a zachytavam kazdy jeho pohyb,pohlad,su to majstrovske herecke vykony,aspon ja to tak prezivam.Dakujem za kazdy filmovy zazitok,
    pretoze ja snivam........
  • moja podoba

no teta povedala ze sa nanho fest podobam...ale ja neviem no... *9* ze vraj oci mam presne jak on....
  • Richard Gere

Z celého jeho človeka vyžaruje veľmi pozitívna energia, jeho oči hovoria za neho.
    Veľmi príťažlivý aj ako človek, aj ako muž.
    Toť môj názor.
    • Re: Richard Gere

Má fakt krásné oči *14* Příjemné, hřejivé *16*
      Můj favorit *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit