-
proste borec
Richard je proste muj TOP herec, i kdyz hraje smejdy nebo zamilovane chlapy, a hlavne ty jeho krasne oci *5* -
Rišáček
Richard Gere je pro mě PAN BOŽSKÝ
*4*
Zbožňuju ho, jeho vlasy *3*, oči *14* ,
úsměv *1* i hlas *8* . -
Chlap po jakém sním
Od první chvíle jej miluji. Je to idol všech žen, které jsou romantické.Má oči které hladí,ůsměv co svádí a i ve stáří je prostě krásný. *4* *3* Přiznám se, že kdybych měla dost financí, obětovala bych je a jela si pro autogram. *15* A propo, neznáte někdo adresu *1* *1* *16* *16* *16* -
-
Re: Chlap po jakém sním
Já ji vím, ale nepovím! *3*
Chci tam být první! *14* *1* -
-
Re: Re: Chlap po jakém sním
Tak hele, nebuď lakota, poděl se *4* *4*
-
-
-
Krásný člověk
Je to krásný člověk nejen svým vzhledem,ale i svou duší.Mám ho moc ráda. *4* *14* *14* *4* -
Richard Gere
Z celého jeho človeka vyžaruje veľmi pozitívna energia, jeho oči hovoria za neho.
Veľmi príťažlivý aj ako človek, aj ako muž.
Toť môj názor. -
-
Re: Richard Gere
Má fakt krásné oči *14* Příjemné, hřejivé *16*
Můj favorit *3*
-
-
osobnost
je to jeden z výborných anerických herců. -
moja podoba
no teta povedala ze sa nanho fest podobam...ale ja neviem no... *9* ze vraj oci mam presne jak on.... -
snivam
Som spokojna,dynamicka,nezavisla zenska.
Tazko ma ohuri nejaky muz,ale v pripade
herca tohto formatu ostavam vzdy v nemom uzase a ked pozeram jeho filmy,tak snivam.
Snivam s otvorenymi ocami a zachytavam kazdy jeho pohyb,pohlad,su to majstrovske herecke vykony,aspon ja to tak prezivam.Dakujem za kazdy filmovy zazitok,
pretoze ja snivam........ -
huhu
Je to sice moc dobrý herec,ale ,že by byl okouzlující,to se mi nezdá *8* *5* -
je sexy
je stasně krásnej. má nádherný pohled a ůsměv. Mám ho v počítači a každou chvíli si ho pouštím. Hraje mi u toho hudba z Prety woomen. Je nádhernej. *14* *14* *14* -
-
Re: je sexy
Musím také souhlasit, je super. Mám v PC také několik jeho fotek, každý den si je prohlížím. Mě k tomu hraje písnička z Smím prosit.
*14* -
Re: je sexy
Naprostý souhlas.
-