Přejít na výpis diskuzí

Richard Krajčo

OSOBNOST 31.12.2006 
153 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • U2

Dobrý den Richarde, děláte podle mého názoru kvalitní a hlavně smysluplnou muziku, stejně jako moji (i Vaši) oblíbení U2. Už jste přečetl knihu Bono o Bonovi? Tuším že v Reflexu byl s Vámi článek kde jste říkal že doufáte že na Bona poté nezměníte názor. Jsem si jistý že ne. Dělejte pro nás dál tak skvělou muziku a my si za to budeme kupovat Vaše Cd *1* Děkuji Luke
  • Krásný večer všem!Právě jsem viděla na ČT1 film Comeback s Richardem!Úžasný film a právě Richrd mě velice překvapil jak umí hrát.Jelikož znám spíš jen jak umí zpívat. A to mě dostalo až na tyhle stránky - chtěla jsem se o něm dozvědět něco více.Jen tak dál Richarde! *3*
  • Jsou super!!!

a??? *16*
  • Jsou super!!!

Jo s Ivou mu to vydrželo půl roku....A jak tady někdo psal, že neumí noty....Tak na tom nezáleží, ani Beatles neuměli noty, a dívej co z toho vzešlo...Kryštof je super, a poslední cd Rubikon je taky super.... *14* *4* *14*
  • dotaz důležité

Komu fandí Richard Krajčo Slavii nebo Spartě? :)) *1* *3* *3*
  • o5 richard

napiste mi divadelni hry ve kterych hraje pls. pujdu se mrknout i kdyz do divadla moc nechodim pro neho se obetuju *4* chci si s nim psat *15* *4*
  • I LOVE YOU RICHARD A KRYSOF *14* *14* *14* vite jak to myslim
  • on fakt meri jen 163 cm? to je slaky *14*
  • mail richarda

lidi vim ze mate svoje zdroje ale napiste mi plosim mail nebo naky kontakt na richarda jsem zoufala *15* videla jsem ho na konciku v ostrave a je primo suprovy kdo rekne ze je hnusnej toho osoobne zabiju *5* bo je prima a hezkej
  • :))

*4* Ahojte lidičky....tohoto človíčka fakt zbožňuju....víte proč? protože je to fakt úžasně sqělý člověk, který ví co chce a je fakt správný....taky si s ním občas pisnu...bouhžel nemá moc času, to ani já už teďkom ale fakt mě někdy dokáže moc mooc rozveselit a povzbudit....hlavně ty koncerty s jejich skupinou stojí opravdu za to....každému, kdo nemá energii a náladu, fakt tyto koncerty doporučuji...oni mě prostě vždycky dokážou dostat do varu....na divadelní představení se moc moc těším a chystám se na něj...bouhžel je až v listopadu... *9* a Markét: on přece nemůže měřit méně než já, je o něco vyšší...jsem s ním na fotce a já měřím 166 a jsem menší... *13* .....no nic no...jinak se mějte krásně a skládejte básně *3* ..čauky *4*
  • Divadlo

Hele lidičky, viděli jste někdo někdy mistra hrát v divadle??? Je to fakt zážitek a to i po představení. Hrát určitě umí, ale jen podle scénáře, třeba kdyby těm svým rolím vdechl trochu víc ze sebe... třeba jako Johnny. Tak čus
  • vyska

vyska je 163cm
  • Je super

Vam se mozna zda ze je to namyslenej debil,ale omyl!!Ja so snim e-mailuju a je fakt super a hodny tak nevim proc rikate ze je debil kdyz ho neznate tak jak ostatni??To soudite ze je debil podle vzhledu nebo co?? *9*
  • KRYŠTOF je super skupina a RICHARD je skvely *1* *3* *14* *4* *14* *3*
  • LN

Zdravim z Prahy, precetla jsem si rozhovor v LN a protoze se zivim hudbou,neusel mi jeden vyznamny detail,ktereho si asi pani redaktorka nevsimla.Zajimalo by me,jak skladate pro svou kapelu,kdyz neznate noty?Neumim si predstavit,ze by analfabet psal knihy apod. Cekam se zajmem na odpoved. Cermakova
  • Richarde, nejsi na můj vkus teda nic moc.... *13*
    Ze Vas to bavi.....Richard je uplne v pohode a jestli se zozvadi tak je to pouze jeho a JEN jeho VEC.....a tak NEOTRAVUJTE prihlouplyma a stupidnima otazkama jo? *16*
  • zpravka

Nechte ho napokoji.....
  • Prosím o pomoc..

Prosím vás,nevíte někdo,jak dlouho trvalo jeho manželství *7* Půl roku??
  • rozvod

jak dlouho byl ženatý

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit