Přejít na výpis diskuzí

Richard Krajčo

OSOBNOST 31.12.2006 
153 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • prosba

Čauda lidi.Už delší dobu se marnš snažím sehnat film Comeback z roku 2005 od Václava Křístka.Nemůže mi někdo pomoct???? Díky
  • Re: Nevíte někdo prosím jak se jmenuje jeho syn/dcera?

a co je na tom tak důležitýho vedět jak se jmenuje jeho syn???
  • rogerka

Re: sluší

nesluší!!!!! a nečti bulvár!!! nehubnul,protože nebyl tlustej!!! *1*
  • sluší

Rýša zhubnul a sakramentsky mu to sekne je ještě víc sexy než dřív miminko mu svědší moc moc *14* *14* *14*
  • Re: ja mam e-mail

Ty jsi asi hooooodně hloupoučká, co??? *13*
  • nn.a.tt.y

Re: Re: Re: Nevíte někdo prosím jak se jmenuje jeho syn/dcera?

Datum porodu se ví...a taky se ví jestli to je holka nebo kluk...tohle už bulvár dávno zjistil.
  • pameli

Re: Re: Nevíte někdo prosím jak se jmenuje jeho syn/dcera?

není dobré prodávat fotky dítěte,atd! Ale on utajil i datum porodu! Prý je to syn,ale jméno samozřejmě utajil taky!!!! Přece jen je známá osobnost,zveřejnuje o sobě např. i to že nemá rád komunisty,ale základní informace o dítěti neřekne!!! Stejně to navždy neutají!!! *15*
  • nn.a.tt.y

Re: Nevíte někdo prosím jak se jmenuje jeho syn/dcera?

Seš zvědaváááá:D
  • keviin

Re: Richi je fajn!!!

já taky! Stál před univerzitou,kde měl hrát a kouřil!
  • keviin

Nevíte někdo prosím jak se jmenuje jeho syn/dcera?

Moc mě to zajímá ale on mi to nechce říct! Zeptejte se zho prosím někdo na facebooku! Dík! *1* *15*
  • Tak nějak málo tančím

Touhle písničkou jsi mi udělal radost,je trefná...teď mi bylo 34,možná z ní budou mít dnešní mladíci a mladé slečny stejný pocit jako já dnes *3*
  • srdeční záležitost

Richard tak to je má srdeční záležitost je stejně starý jako já a přeji mu ze srdíčka vše krásné a soustu spoustu inspirace na krásný texty *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • michalka1994

Narozky!!!

Všechno nejlepší k narozeninám !!! *3*

Míša
  • megana

Richi je fajn!!!

Před pár týdny jsem ho viděla poprvé naživo!!!!!!
  • Re: kráásný=*

jj souhlasííím je upa božíííííííííí *14* *14* *8*
  • Re: 32letý STAŘEC?

To víš dědo tohle už je něco jinýho než bylo za tvejch let. *1* *5* Ríša je upa super a všechny písničky jsou upa super kort tak nějak málo tančím,svědomí bo plán ty jsou upa super!!!MTSMMMR:-*Ríšoo moc ti fandíííím *14*
  • 32letý STAŘEC?

Lidičky,já jsem starej(56)rocker a vůbec nechápu,co vás na tý jeho unylý muzice baví???Navíc-když vystoupí v bedně a hovoří o tom,že už mu není 25 a v jeho věku se div nezhroutí vyčerpáním-to je tedy síla!!!To je IKONA mladejch lidí?Vždyť vedle toho ukecanýho a věčně rozesmátýho-energií nabitýho moderátora vypadá jako jeho fotr!!! Asi 30 let jsem hrál m.j. jako country basák,ale i tak-za takovýhle utahaniny bych se styděl!Můžete mi to někdo prosím vás všecko nějak vysvětlit?Neurážím-jen tomu asi nějak nerozumím.Díky za pochopení a adekvátní odpovědi!Čauky!Carlos carlossi@seznam.cz
  • Re: Jsou super!!!

Souhlas noty jsou boty do roboty Dobrej strouhej dal
  • Divadlo Ungelt - Láska a porozumění

Ahojky, měla jsem možnost shlídnout ve znojemském divadle Richarda K. v roli Richiho ze hry ,, Láska a porozumění ,, ..a byl to pro mne úžasný zážitek, tak skvěle vystihnout charakter postavy, kterou hrál,..Ríšo, jestli čtete tyto řádky , tak opravdu klobouk dolů, byl jste fantastickej. Pátrala jsem po DVD této hry, ale zatím jsem nikde nenašla..pokud by bylo možné někde zakoupit..bylo by to super *3*
  • Tak nějak málo tančím

Ta nová píseň je naprosto boží(tancuju z toho celý den) a nejhorší na tom je, že text je hrozná ,,realita", až je mi líto, že mi je už 35 :-))

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit