- 

🤮🤮🤮🤮 
- 

zpěvák 
- 

zpěvák 
- 

zpěvák 
- 

padnout na dno může každý a ja si vážim že se z něho dostal a spíva pěkně akorát by mi jste pane Richarde darovat vstupenku na vaš koncert do Písku nemam na něj penízky děkuji
- 

Otec jeho hrál dobře, ale synek Richard (v mládí velký feťák) si dnes hraje na svatouška. Bigotní chudák poplatný všem vládám.
- 

Richarda Müllera moc nemusím
- 

Všetko najlepší k svátku.
- 

Ano v srdci je moc fajn.
- 

Ja Richarda Mullera nepočúvam
- 

Je výbornej - VŠECHNY písničky zpívá od srdíčka
- 

richard je najlepsi ceskoslovensky spevak mam ho velmi rada a najkrajsie pesnicky od neho su z albumu bioelektrovizia so skupinou banket :)
- 

Richard Můller je spurrrrrr starrrrr nejjjj milaček. fanoušku faninek ja knim Patřim Veronika Magdalena zlin *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
- 

Vše nej ke kulatinám přeje Kamil. *3*
- 

MullerZdravim, chtel jsem se zeptat, nevi nekdo prosim na jakem cd ma R.Muller v anglicke verzi tlakovou niz? prosim o zaslani jakykoliv informaci na meil tomaslion@seznam.cz Dekuji
- 

RNaprosto ho chápu!
- 

Já a onUplně se v něm vidím
- 

dsdJe hodný...
- 

vstupenkyDaruji dvě vstupenky na koncert Richarda Müllera na 12.10.2009 do o2 areny.volejte:607959125
- 

Děkuji mnohokrát za vyfotografování před koncertem dne 9.10 2009 v Plzni.Děkuji moc Richardovi Mullerovi za focení a podepsání vstupenky před koncertem 9.10 2009 v Plzni. Také děkuji jeho manažerovi, který mě vše zařídil. Byl jsem jediný z celé haly v na Slovanech, který dostal takovou přízeň. Zdraví souznitel v dnu narození Kamil z Ústí nad Labem. *14* *14* *14*