-
richard je najlepsi ceskoslovensky spevak mam ho velmi rada a najkrajsie pesnicky od neho su z albumu bioelektrovizia so skupinou banket :)
-
Richard Můller je spurrrrrr starrrrr nejjjj milaček. fanoušku faninek ja knim Patřim Veronika Magdalena zlin *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
Vše nej ke kulatinám přeje Kamil. *3*
-
Muller
Zdravim, chtel jsem se zeptat, nevi nekdo prosim na jakem cd ma R.Muller v anglicke verzi tlakovou niz? prosim o zaslani jakykoliv informaci na meil tomaslion@seznam.cz Dekuji -
R
Naprosto ho chápu! -
Já a on
Uplně se v něm vidím -
dsd
Je hodný... -
vstupenky
Daruji dvě vstupenky na koncert Richarda Müllera na 12.10.2009 do o2 areny.volejte:607959125 -
Děkuji mnohokrát za vyfotografování před koncertem dne 9.10 2009 v Plzni.
Děkuji moc Richardovi Mullerovi za focení a podepsání vstupenky před koncertem 9.10 2009 v Plzni. Také děkuji jeho manažerovi, který mě vše zařídil. Byl jsem jediný z celé haly v na Slovanech, který dostal takovou přízeň. Zdraví souznitel v dnu narození Kamil z Ústí nad Labem. *14* *14* *14* -
Souznitel v dnu narození.
Jdu na Rýšu 9.10 2009 do Plzně na koncert, snad se k němu dostanu. Jsem domluven s manažerem ohledně focení. Zdraví souznitel v dnu narození Kamil *4* *4* *4*