Přejít na výpis diskuzí

Rob Bourdon

OSOBNOST 18.7.2007 
29 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • pstrosik

Re: Robíííííííííííííík

No jako já sem si to myslela že ty brýle už asi nosí dýl no.. Takže vlastně sou skoro všichni z LP slepouši *1* Chester nevidí bez čoček skoro nic, Mike je na tom ještě hůř, Joe taky nosí brýle, Rob jak by smet, snad jediní nemají brýle Brad a Dave a to kdoví jestli je nemají ale myslim že ne... aspon sem je teda ještě z brýlema neviděla... *1* *3* *1* *1*
  • linkinwoman

Robíííííííííííííík

Rob nosí brýle už pěkně dlouho,fakt.A ty dlouhý vlasy mu opravdu neslušej.A souhlasím s Mikes 38 s těma krátkejma vlasama je k nakousnutí. *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • pstrosik

Re: Robiiiiiiik

jo s těma dlouhyma vypadal fakt divně ale ted na premiéru taransformers 2 si je zkrátil konečně. Zrovna si je moh nechat na ježka *1* *1* A ještě nevíte někdo od kdy nosí ty brýle?? V klipech je ale nemá. poprvé sem ho viděla s brýlema na DVD o natáčení MTM. Takže nejspíš rok 2007 ale možná už je měl i jak byl mladší to fakt nvm... Ale jinak Rob upe nej bubeník souhlasím s Angie že to co s těma bubnama předvádí je opravdu neuvěřitelné *1* *1*
  • mikes38

Robiiiiiiik

Rob je upe uzasnej bubenik a strasne peknej chlap ale jak mel dlouhy vlasy tak vypadal docela divne ale s kratkejma je k sezrani *14* *14* *14* *14* *14* *15* *15*
  • Re: Rob je k sežrání

Rob je ten neeeeeeeeej bubenik na světe mám ho ráda *14* *15* to co s těma bubnama předvádí hlavně na někerych koncertech u Bleed it out je neuveritelnee.
  • Rob je k sežrání

Rob je úpe k sežrání.....miluju ho hlavně za bicíma,ale samotnej je taky božskej........mmmmm.... *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • baaruushkaaa

:-*

*14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* mooc krasnej a nejvetsi borec *14* *14* *14*
  • lplady

Re: Heh xD

Rob je dobrej týpek *4* a teda jako jeho sólíčko v Brně nemělo naprosto žádnou chybu *14* *1*
  • clarris

Heh xD

Já ho prostě žeru ... on je úpě nejvíc *14* xD

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit