Přejít na výpis diskuzí

Robbie Williams

OSOBNOST 31.12.2006 
298 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jo a bylo to když jsem byla v Anglii...aby jste se nehádali..... *1*
  • výzva

Ahojte, hele co se tu přetahujete o něj...kdo má autogram???Já....Kdo má společnou fotku???Komu dal pusu na líčko při loučení...u společné fotky???Já...tak přestaňte...jste divný...ale chápu vás.....ahojte...a do toho *4* *4* *13* *13*
  • jenom můůůj

Snad sem VÁM všem řekla jasně že Robbie Wiliams je jenom můj!!!!hrábnete na něho a uvidíte!!!! *10* *10* *10* *10* *10* *10* je to tptiž MŮJ miláček,MŮJ idol,MŮJ přítel,MŮJ milenec,můůůůůůůůůůůj je jenom můůůůůůůůj nemáte šanci on totiž miluje jenom MĚ!!!! *15* *15* *15* *15*
  • www.robbieforum.webz.cz

Pro všechny fandy bylo vytvořeno české fórum o Robbiem Williamsovi! je to snad jediné v České Republice!!! Pojďte se tam zaregistrovat a pokecat vážně o všem co se týče Robbieho! Vytvořme co nejsilnější fanouškovskou základnu! www.robbieforum.webz.cz
  • www.robbieforum.webz.cz

Pro všechny fandy Robbieho bylo založeno české fórum, kde si spolu můžeme pokecat o čemkoliv týkající se Robbieho *14* Tak jestli je tady mezi váma nějaký fanoušek tak se tam zaregistrujte a zapojte se mezi nás! Čím víc tím líp! A´t žije pořádná diskuze všech fanoušků ROBBBIEHo! www.robbieforum.webz.cz
  • JE NEJLEPŠÍ A NE ŽÁDNÝ orlando bloom TEN NÁHODOU VYPADÁ jak nějaký teplouš..... ROBBIE JE HEZKEJ A MÁ KRÁSNEJ ŮSMĚV a kdo semnou nesouhlasí tak ať sy vylíže prd*el *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* !!!!!!!!!!!!! *15* *15* *15*
  • je super je ten NEJLEPŠÍ!!! *1* MILUJI HO! *14* fandím mu a miluju jeho písničky *3* JE PROSTĚ ŮŽASNEJ!!! *14* JE TO ANDĚL *4*
  • můj miláček ani koho jinej

HELE NECHTE TOHO!!!!ON MILUJE TOTIŽ JENOM MĚ!!!A JE ÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚPLNĚ ŮŮŮŽASNEJ!!!TAKŽE SI DEJTE ODPAL JO???MĚJTE KAŽDÁ NĚKOHO JINÝHO TŘEBA ORLANDA BLOOMA A TAK!!!ALE ROBBIEHO WILLIAMSE MĚ NECHTE NA POKOJI!!!! S POZDRAVEM ROBBIEHO PŘÍTELKYNĚ KÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁTA
  • Milááášek

Jéééžíííš já se z něj asi zblázním ten jeho ůsměv a tělo ..kdyby se na mě usmál asi bych se zkácela..MILUJU TĚ ROBÍÍÍÍÍÍÍÍ!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • bobanek nas..supper kocourek nadherny telo a usmev!!!!fakt ANDEL ale i dablik ale to mi nevadi! *14* *14* *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit