-
koncert
určitě jste poslouchaly 19. koncert z vídně!! na této adrese máte podrobný návod jak si zásnam stáhnout http://robbiewilliams.webz.cz/view.php?cisloclanku =2006082001 tak hodně štěstí při stahování (mě se to povedlo) *1* *14* -
Robbie je můj miláček.Zrovna teď je koncert.Je to úžasný.Nedá se vyjádřit pouhými slovy.Mám ho moc ráda.A krásně zpívá.Teďka na tom koncertě jde slyšet úplnej rozdíl jeho hlasu.V rádiu je to něco jiného.Nejhezčí na světě není.Ale i přes to ,že sem ho nikdy neviděla naživo.Musím říst že je krásnej a zbožňuji ho!!!! *14*
-
R. Příšerně hezkyspívá *14* *14* *14* A klipi ma nádherný*3* *3* *3*
-
robie je fakt good *14*
-
????????????????
Robie je fajn!!!! *1* *1* *5* -
Škoda že mu není o 15 let mín *9*
-
vzkaz
ahoj!!! mám reklamy s Robbiem nebo videa jak natáčel svůj videoklip TRIPPING a dokonce mám video kde pozuje nahý.. *1* no tak kdo by měl zájem tak ať se ozve a napíše mi na můj email který je napsaný nahoře. *15* Já vám to pošlu ale podmínkou je abyst měli email i vy!! *3* ČAUKY!!!!! *5* -
robert
Jsou mi k smichu ty vaše pubertalní odkazy. Kdydy se před vámi dooopravdy objevil, tak budete stát všechny jak telata s hubou otevřenou, nebo ječet jak husy. Ani by se po vás neohlídnul. Je to kus chlapa, který si vybere zralou ženskou a ne kvičící -náctky. -
lidičky nevíte kde bych mohla sehnat nějaký lupeny na toho našeho miláčka??? *9*
-
Nevíte náhodou na co hraje robbie williams? pls napiště *3*