Přejít na výpis diskuzí

Robbie Williams

OSOBNOST 31.12.2006 
298 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Robbik je uplne uzasnej!!!Neuveritelne krasne zpiva a on sam je taky neuveritelne krasnej!!!! *14* Podle me,je to fakt pan zpevak...Mam ho moc moc moc rada!!! *14*
  • Čavec lidi Robie Williams je uplne super. Krásně zpívá a taky krásně vypadá *14* *14* *9* *5* a je prostě v poho
  • *7* Nie ze by som ho vyslovene nenavidel, ale urcite nie je v pohode{spieva sladke sracky, a to jeho spravanie...}
  • Robbie je skvělej ...nejlepší zpěvák!!!!SUPROVEJ! *4*
  • rudebox

připiš tam že vydal rudebox *16*
  • Ahoooj!!!! Robbie je muuuj bobek!!! Strašně moooooooc ho miluju!!!! Rudebox je super cédo! Mám ho ve spešl edici v papíru, i s DVDíčkem!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *3*
  • fanoušek

*8* *3* *9* *9*
  • Showmen

JE TO FÁÁÁÁÁÁK BOŽÍ ZPĚVÁK A TAKY VELKÝÝÝ BOREC *14* *14* *14* *15* !!! JEHO ALBUM RUDE BOX JE NEJLEPŠÍÍÍ ZE VŠECH CO VYDAL(MÁM VŠECHNY JEHO ALBA). JE DĚSNĚ SEXY *14* ,ALE DOUFÁM ŽE UŽ NEBUDE MÍT DEPKY *9* !!!JE BEST *15* *15* *15* *14* !
    • Re: Showmen

Robbie bere prášky na deprese.Možná je to dobrý zpěvák,al taky to je narkoman.Nikdy jsem ho neměl rád a příliš se mi nelíbil a ani jeho hity nemám moc rád.Nezlobte se na mě,ale je to tak.
      • janeinka

Re: Re: Showmen

uz se z toho dostal, tak klidek... hele klidne ho nemej rad, ME to neva.. snahu ma, to se musi nechat *1* a zpiva tak nadherne ze to ani neni mozne...
        ja a robbie mame stejne oci *15*
      • Re: Re: Showmen

Co uz,kazdy mame iny vkus..Ale ja Robbieho zboznujem..:)A co sa tyka jeho drogovej minulosti-co bolo to bolo..Ale hlavne je ze on sam ma snahu sa z toho dostat...
  • Jo Robbie je skvělej zpěvák a showman a má na to se dlouho udržet na vrcholu i víš... *3*
  • Heč, Robbie mi poslal e-mail s podpisem a ňákejma gebama o jeho novým cédu!!! SUPER, ne??? *14* *14* *14* *14* *14* *1*
    • janeinka

Re:

tyyyyyyyyjo ty se mas!!!! *14*
    • Re:

Ahojky osobo.Dostala jsi mě teď-jak jsi to tady čtu-tím, že jsi sem napsala, že ti Robbie napsal... (poslal podpis, atd).. moc ti závidím a chtěla bych se o tom od tebe dozvědět trochu víc... Mohla by jsi mi pls odepsat? *1* plosím plosím mám ho moc ráda.... *14* jinak děkuju předem, kdyby náhodou.. *14* zatím ahojek a pls napiš...mohla by jsi mi pls něco poslat na e-mail:x.amazonka@seznam.cz *7* pá...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit