-
Happy Birthdays
Robbie všechno nej. k dnešním narozkám!!! *5* *3* -
Happy Birthdays
Robbie všechno nej. k narozeniná!!!! A hlavně už přijeď do ČR!! *5* *15* *1* -
AHOJA
robbie je super zpevak i chlap *1* ale nekdy se chova jako debil *5* me se libi kdyz kluci hrajou fotbal *15* robbie je takovy no sexy,proste sexy *3* *14* *14* -
-
Re: AHOJA
jojo sexy to on je;-) -
-
Re: Re: AHOJA
Já mám radši Justina Timberlakea!!! *8* Jeho písně se mi líbí víc a jinak se mi celkově líbí víc,než Robbie. *1* Ale je to jen můj názor a jestli si někdo myslí něco jinýho,je to jeho věc. *4*
-
-
-
robbie
Nedávno jsem četla že měl nějak 2500milenek *9* ....ale to neva...nic nemění na tom že je prostě nejlepší *14* *14* -
-
Re: robbie
hele, ne 2500 ale o tisicovku mene *3* ten clanek mam vystrihly z casopisu: Rob mel 1.500 milenek!!! *13* ten... no zvladl jich teda hodne *1* asi je to kanec *5*
-
-
je best
Robbie je pro mě jeden z nejlepších zpěváků a to nemusím být holka, abych to řekl -
I LOVE YOU
robbi je prostě nej zpěvák,šoumen je nejkrásnější a prostě nejlepšíííí!!! I love you Robbie!!! *14* *14* :-* -
Robbie
jako pro mě je to upe nej zpěvák
na světě....miluju ho..na jeho koncert v Budapešti nikdy nezapomenu..ať si každý říká o něm co chce,ale já ho upe lovuju *14* *14* sem magor do něj i jeho písničeeeek...I LOVE YOU 4ever!! -
Robbie
Robbie je supeeeeeer*14* mocinky hezoucky spiva ae nedavno sem četla,že v roce 2006 se stal největším Casanovou - kdo by nevěděl co je to Casanova - děvkař *4* ae stejně ho mam rada *3* -
Robbie
My best songer *3* -
Autoru životopisu
Ne, že bych byla pedant, ale většina životopisu je naprosto špatně, takže pokud se někdo chce dozvědět o Robbiem pravdu, musí se naučit anglicky a jít na oficiální stránky. *3* Nebo se ho zeptat *1* *1* *1* -
-
Re: Autoru životopisu
PROSÍM,PROSÍM,když je teda životopis blbě,jak je to dobře???Když budeš moct,zašli mi něco na maila *3* ,dík Katka -
Re: Autoru životopisu
nebud chytrá *8*
-