Přejít na výpis diskuzí

Robbie Williams

OSOBNOST 31.12.2006 
298 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kajuska147

♪ sexy ♪

Robbie je uzasnej, sexy, vybornej zpevak... *5* *14* *5*
  • janeinka

Rob

Robbie je uzasnej zpevak, uz by mohl nazpivat zase neco noveho, i kdyz chapu ze ma tedkom krize... chudak ta slava ho zmohla, je mi ho aji lito... *9* ale je to fakt sexový chlapek to se musi nechat *1* *15* mohl by zajet do ceska zase na koncertovani *14* ja bych za nim jela i do prahy *5*
  • Robbie

Mno tak mě se taky líbil, ale už se mi nelíbí, protože sem zjistila, že je to totální úchilll!!!!!!Ale je fakt pěknej, vkus máte *3* *3*
  • koncert

pokud vím tak v letošním roce robbie nikde koncertovat nebude ... *9* *9*
  • Robbie

Robbie Williamse posloucham asi rok Album Greattest mam nejradši a musim opravdu řic že Wiliams je muj nejlepší zpěvak opravdu je 1
  • Robbie

Robbie mi připadá,že tou slávou je zkažený,ale i tak se mi moc líbí jeho úsměv,oči,no ja prostě hezkej.A jeho písničky,ještě jsem nenarazila na žádnou která by se mi nelíbyla!Jen tak dál ROBBIE!!!!!!!!!!!! *1* *14* *1* *4*
  • koncert v ČR

hele,nevi nikdo,jestli robbie nebude mit koncert v cr?pls napiste...
  • gay??

jojo dobre zpiva ale bohuzel je asi gay kdyz bydli s maxem beesleym *9*
  • MILUJU HO

Absolutně nechápu,co stále řešíte....jeho hlas mě tahá z depresí.... *4*
    • janeinka

Re: MILUJU HO

me jeho hlas spis nekdy taha do depresi... jsi vesely clovicek, ale poslechni si Angels a budes smutna *9* *9* mam s tim sve zkusenosti *3*
  • Narozky!!!:-D

Robbie měl sice včera norzky *9* ale aj tak mu přeju všechno nejlepší!!! A hlavně už by mohl přijet do ČR!!! *1* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší