Přejít na výpis diskuzí

Robbie Williams

OSOBNOST 31.12.2006 
298 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Robbie je MILÁŠEK!!! *14*
  • rob

robie je docela dobrej http://wz.cz *1*
  • robísek

je to nejúúúúúúúúúúúúúžasnější šlovíšek na týhle planetě!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *14* *14* *4*
  • bobanek nas..supper kocourek nadherny telo a usmev!!!!fakt ANDEL ale i dablik ale to mi nevadi! *14* *14* *3*
  • Milááášek

Jéééžíííš já se z něj asi zblázním ten jeho ůsměv a tělo ..kdyby se na mě usmál asi bych se zkácela..MILUJU TĚ ROBÍÍÍÍÍÍÍÍ!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • můj miláček ani koho jinej

HELE NECHTE TOHO!!!!ON MILUJE TOTIŽ JENOM MĚ!!!A JE ÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚPLNĚ ŮŮŮŽASNEJ!!!TAKŽE SI DEJTE ODPAL JO???MĚJTE KAŽDÁ NĚKOHO JINÝHO TŘEBA ORLANDA BLOOMA A TAK!!!ALE ROBBIEHO WILLIAMSE MĚ NECHTE NA POKOJI!!!! S POZDRAVEM ROBBIEHO PŘÍTELKYNĚ KÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁTA
  • JE NEJLEPŠÍ A NE ŽÁDNÝ orlando bloom TEN NÁHODOU VYPADÁ jak nějaký teplouš..... ROBBIE JE HEZKEJ A MÁ KRÁSNEJ ŮSMĚV a kdo semnou nesouhlasí tak ať sy vylíže prd*el *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* !!!!!!!!!!!!! *15* *15* *15*
  • jo a bylo to když jsem byla v Anglii...aby jste se nehádali..... *1*
  • můůůj

na co by mě byl autogram ?????na co by mě byla fotky???na co mě by byl pouhý polibek????????když je CEELEJ JENOM MŮJ ten mě nedává jenom pouhej polibek na tvář ale někam úplně jinam..... *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Robbienek

Já ho rostě miluju!!!!!!!!!!!!!!!A není ničí *13* !!!Nema teď nikoho....:) *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit