Přejít na výpis diskuzí

Robbie Williams

OSOBNOST 31.12.2006 
298 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Autoru životopisu

Ne, že bych byla pedant, ale většina životopisu je naprosto špatně, takže pokud se někdo chce dozvědět o Robbiem pravdu, musí se naučit anglicky a jít na oficiální stránky. *3* Nebo se ho zeptat *1* *1* *1*
    • Re: Autoru životopisu

PROSÍM,PROSÍM,když je teda životopis blbě,jak je to dobře???Když budeš moct,zašli mi něco na maila *3* ,dík Katka
    • Re: Autoru životopisu

nebud chytrá *8*
  • AHOJA

robbie je super zpevak i chlap *1* ale nekdy se chova jako debil *5* me se libi kdyz kluci hrajou fotbal *15* robbie je takovy no sexy,proste sexy *3* *14* *14*
    • janeinka

Re: AHOJA

jojo sexy to on je;-)
      • Re: Re: AHOJA

Já mám radši Justina Timberlakea!!! *8* Jeho písně se mi líbí víc a jinak se mi celkově líbí víc,než Robbie. *1* Ale je to jen můj názor a jestli si někdo myslí něco jinýho,je to jeho věc. *4*
  • No Robbie... Že se nestydíš chlape, zlomit ruku fanynce!
  • gay??

jojo dobre zpiva ale bohuzel je asi gay kdyz bydli s maxem beesleym *9*
  • Robbie

Robbie mi připadá,že tou slávou je zkažený,ale i tak se mi moc líbí jeho úsměv,oči,no ja prostě hezkej.A jeho písničky,ještě jsem nenarazila na žádnou která by se mi nelíbyla!Jen tak dál ROBBIE!!!!!!!!!!!! *1* *14* *1* *4*
  • Robbie

Mno tak mě se taky líbil, ale už se mi nelíbí, protože sem zjistila, že je to totální úchilll!!!!!!Ale je fakt pěknej, vkus máte *3* *3*
  • *1* He, he! A co třeba tohle? http://diskuse.tiscali.cz/tiscali/img/domain/osobnosti.cz.png *2*
  • *1* He, he! A co třeba tohle? http://diskuse.tiscali.cz/tiscali/img/domain/osobnosti.cz.png *2*
  • lilu13

robie

má moc pěkný písničky i klipy *3*
  • sbirka

Ahoj! Prodam sbirku Robbieho Williamse. LINDAOLIVOVA@seznam.cz
    • tlapka29

Re: sbirka

fakt???a za kolik *3*
      • Re: Re: sbirka

Ahoj! Napis mi na mail a dohodnem se.LINDAOLIVOVA@seznam.cz

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit