-
RRRRRRROOOOOOOOOOOBBBBBBBBIIIIIIIIEEEEEEEEEE JJJJJJJJJJJJEEEEEEEEEEEEEE UUUUUUZZZZZZAAAAASSSSSSNNNNNYYYYYYY!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
robbie je fakt super...mám ho ráda...má dobrá ceda a hlas a je celkov ětakovej charizmatickej:)
-
Robbie je fakt kus!!!
Tenhle ten zpěvák je fakt třída!!!! Mám ho moc ráda... -
Robbi je fakt super.desne charismatickej, sympatickej a hlavne dobrej zpevak!!!
-
Robbie Je fakt King
-
Robbie je opravdu fakt kus!!! :o))
-
úplně boží
Je SUPER!!!!!!mÁ SKVĚLÝ PÍSNIČKY A JE K SEŽRÁNÍ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
Robbie je nej... je k sežrání... prostě boží!!!
-
ten nej šlovíček
je božskej miluju ho ten nej na světe až po \\green day,ale moc sa mi líbí mam podle něho i pojmenovaného králíka:-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) -
Božííííííííí
Nej člověk prostě božíííííííííí nemyslíte??