-
pls
Nemáte někdo pls jeho mail???Byla bych vám za něj vděčná. *14* -
Muži jako Joffrey
Holky určitě jsou muži jako Joffrey(Robert), jen někdy je potřeba koukat kolem sebe...ve filmu se taky Angelice Joffrey nelíbil a nakonec se do něj zamilovala a najednou ho viděla hezčího :-) Já na slaďárny nikdy nevěřila, dokud jsem to nezažila. Přítel se mi nikdy nelíbil, nevšímla bych si ho, ale on si mě získal tím jaký je a miluji ho jako nikoho a ted ho vidím jako nejkrásnějšího a nejlepšího muže na světě:-) Tak holky doufám,že také poznáte nějakého Joffreye...držím vám pěsti *14* -
.
Jeho otec André Hossein byl skladatel perského původu a matka Anna Minevskaya židovská herečka z Kieva (Ukrajina). -
Film
Miluji tentopříběh je úplně super dokonalý nebo ja nevím prostě je ti super . Miluju to a pořád to budu mít v sobě tak papa lidi mějte se a At zije Michele a Robert papa. *3* *1* -
Jofreye
je úchvatný a nádherný a skvělí, no takového kluka bych chtěla mít *14* *4* -
Žofré
Je tak úúúúúúúúúúúúúúúúú -
Láska na polštáři
Tip pro fanynky Roberta Hosseina: Na dvd vyšel minulý rok film s Brigitte Bardot a Robertem Hosseinem s názvem Láska na polštáři. Film lze koupit na http://www.bontonland.cz/film/roman ticky/Laska-na-polstari-Le-Repos-du -guerrier-458149.html
Já už se na to chystám *3* -
Jofreye
jo to bych přeca řekla že ho milujem *14* asi jsme všichni stejné, když jsem ho poprvé taky viděla a to v Angelice byla jsem jeho něhou, láskou a osobností přímo okouzlena a hned jsem za zamilovala. *4* nic víc se asi nedá říct než, že je fentastický *14* -
jofreye
ked som prvy krat videla roberta hosseina bola som ocarena takeho muza mat bola by som najstastnejsia zena na svete co dodat milujem ho...... -
Re: adresa
jj pls posli *4* -
proč?
To bych teda také vědět proč? *9* Je skvělej a jako muže bych si ho rovnou vzala za manžela, ale nwme přec jakej je normálně, ale kdyby byl jako v Angelice, tak bych ho brala všemi deseti. Co vy? MILUJIHO *14* -
Ach jo...
Ach jo, proč neexistují muži jako Joffrey... ? *9* -
jeden pohled
Je mi 19 a Angeliku jsem teď viděla poprvé já vim, že je to ostudný, ale je to tak jelikož jsem si vždycky myslela, že je to blbost, ale jak jí teď začaly dávat tak co? kouknu se na to, co by se mohlo stát na nejvíc to přepnu. Když jsem poprvé uviděla toho muže z jizvou na tváři jsem řekla i kdyby ten film stál za prd tak kvůli tomuhle chlápkovi se na něj kouknu ten chlap mě naprosto dostal a okouzlil svým neviným pohledem pořád ho vidím před sebou je fakt skvělej a překrásnej škoda, že ten čas tak letí -
Robert
Já ho prostě zbožnuju a miluju je skvělej *14* *14* *4* Jinak v roli Jofreye ho miluji ještě víc a je tam úžasnej a Angeliku chápu dokonale a je to snad ten nejskvělejší film. *3* Tak pa lidi a jen pište *15* -
Robert
Ahoj, jsem ráda, že je vás tu tolik. Musím říct, že v roli Jofreye je neuvěřitelný. čím jsem starší tím víc Angeliku pobírám, a musím říct, že jsem teď v pátek hltala každičkou vteřinu, a i tu slzičku ukápla. To co ti dva v Angelice předvedli je hodno velkého ocenění. mohla bych se na ně dívat pořád. Tolik něhy a lásky co uměli zahrát, smekám. -
Re:
To máš pravdu,já ho taky moc ráda miluju ho,je krásnej. *14* *14* -
Joffrey
Je úžasnej, prostě pořádnej chlap o jakém sní asi každá ženská, včetně mě... Škoda jen, že jen málokterá na takového narazí...:( *14* *14* *14* -
RESCATOR !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
....!!!!!!!TAK JOFFREY JO,JE MŮJ!!!!!!!!!TAKŽE MÁTE SMŮLU,DĚVČÁTKA .....!!!!!!!!:O)))))))a kdyby jste měli náhodou adresu,tak mi jí prosím zašlete,jo?Na můj email.Dííííík *3* *4* *14* -
Re: Robert:)))))
Taky ho miluju v Angelice je skvělí v prvním díle,je nejlepší.Škoda že nemá pokračování,aspoň jeden díl,ale nejenom Joffrei ale i Angelika je taky skvělá,oba jsou skvělí.Mějte se musím končit Ahoj příznivsi Roberta Hosseina. *3* -
Re: Angeligue
Ahojda Majko *3* moc te prosim o zaslani te hudby z Angeliky a rozhodne souhlasim s tvym komentarem na postavy z Angeliky *4* ale znas to, jak se veci ve svete maji - a v dnesnim svete to neni odlisne, zname lidi.. mej se prima, papa