Přejít na výpis diskuzí

Robert Hossein

OSOBNOST 31.12.2006 
94 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Naprosto skvělej herec!!!

Miluju všechny filmy o angelice a peyracovi.. nádhernej příběh doplněnej úžasnou hudbou (škoda že nikde nemůžu stáhnout ten soundtrack, moc bych ho chtěla) .. do roberta sem se ale asi zamilovala :-D v tom filmu je vážně naprosto super.. :-)
  • Je prostě úžasný....

Miluji ji ho již od dětství. Je prostě úžasný a krásný. Takového muže jsem jako je Robert Hossein jsem ještě nikdy neviděla. Miluji ho....
  • Pro Darsty

Už jsem ti napsala na mail... A jinak pro ostatní: Stejně si myslím, že i Robert Hossein je stejný ve všem jako Jeoffrey... :)
  • adresa

Všem, kteří mají rádi Roberta Hosseina: v úterý 20.12.2005 na Primě vysílali film Profesional, ve kterém tento herec hrál. Nevypadal sice tak přítažlivě jako Joffrey, ale byl to on. Také jsem ho jako malé děvče měla ráda, snila o svém idolu a sbírala vše, co se o něm napsalo. Dnes už tuto svojí sbírku nemám, ale i dnes se ráda na Michele Mercier i Roberta Hosseina dívám. Toužíte-li mu napsat, je to velice jednoduché, pokud umíte francouzsky či anglicky .... adresu poslu na mail.
  • :)

Všichni píšou,že milují R. Hosseina. Já to uvedu na pravou míru. Nemiluju Hosseina, ale Joffreye de Peyraca. Tak nějak bych si představovala svého buducího manžela: krásnej, milej, hodnej, obětavej, přitažlivej, zodpovědnej, výkonej:) .....
  • Robert

je fakt skvělej ve všech dílech Angeliky.Fakt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! je sladkej!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Miluju ho

Na tohohle herce nikdo nema...chtěla bych mu nejradši napsat dopis...jen ta adresa chybí....nikdo ji asi nemáte viďte?
  • :-)

Strašně toho chlapa miluju...... a on se narodil stejný den jak já!!!!!!
  • fotky

Prosím nemáte někdo fotky Roberta Hosseina(Joffreye de Peyrak)nemůžu je nikde sehnat!!!!Kdyžtak mi je pošlete nebo napište internetovou adresu......Zatím moc dík:-)
  • dotaz

Trochu zmatený dotaz - prosím o vyluštění: Manželka někde zahlédla v neznámém barevném časopisu, který četl někdo: ".....doživotí.." spojené s jeho jménem. Nevíte někdo něco podrobnějšího? Nebylo možné totiž zjistit název tohoto časopisu (barevného, který četla nějaká paní, která okamžitě z vlaku vystoupila, takže nebylo možno zjistit podstatu článku...) .
  • informace

Ahoj, snažím se sehant všechny možné dostupné informace o R. Hosseinovi, ale především o jeho filmech a práci. Pokud víte o nějaké knize, interetové stránce, nebo článku v časopice, dejte mi prosím vědět na mail janne.k@seznam.cz Moc děkuji.
  • Robert

Je to až neskutečně, možná i děsivě přitažlivej chlap!!!Zbožňuju ho!!!!
  • Robert

Ten chlap je super asi ho platonicky miluju :o)
  • MILUJU TOHO CHLAAPAAAAAAA

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit