Přejít na výpis diskuzí

Robert Kodym

OSOBNOST 8.2.2007 
24 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jsi nejnej Roberte

jsi nej nej miluju te od mích 3 let nekecam!!!!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *1* *1* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4*
  • Robertův klon

Mrkněte na tohle.Ten kluk má úplně stejneej hlas,jako Robert Kodym!!!
    • Re: Robertův klon

http://www.youtube.com/watch?v=1tmy m5Ml3cQ
  • ...jak som ta milovala,tak ta nenavidim... *11* *12* *16*
  • Hledam Dannyho

Ahojky Danny....Hele nevim estli se ti uz ten Robert ozval....ale kdyby si chtěl zakladam novou kapelu....na co umis hrat?Muj telefon je:724 083 806...Este ti napisu jak to bude v nejblizsi dobe mozny....zatim se mej dobre Baskytaristka Anďa.
    PS.Neni prece dulezity bejt ze slavnejma,ale kdyz te hrani bavi tak pojd do toho s nama
  • Podpis R.K.

Nevíte kde bych mohl dostat podpis Roberta Kodyma? Můj kamarád bude mít narozky, a strašně zbožnuje Wanastowki... Nemůžete mi někdo poradit kde bych to sehnal? Nejlepší by bylo kdyby mi podepsal CD...
  • narozeniny

Milý Roberte
    Přání k narozeninám a přání hodně štěstí,zdraví. *4* *4* *4*
  • ako zije Robert

Prosim Vas,neviete niekto ako zije v sucastnosti Robert?viem,ze bol zenaty s jeho fanynkou Zuzou, mali dieta,ale odvtedy neviem o nom nic-pretoze si svoje sukromie ozaj velmi chrani..prosim Vas o seriozne info... nie blbosti...vopred diky... *7*
  • Taťána,moc ti dakujem za odkaz...je mi to moc luto,ze Barbora Slavikova uz nie je medzi nami...ak mozes,resp.ak vies,co sa jej stalo,prosim napis sem aspon v kratkosti...moc dakujem
  • ahoj robete honézdravi a spokojene naroze niny preje josef šturma 2013 a

mam rados žesevradila skupina lucie šekal sem dloho 2002 - 2012

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit