Přejít na výpis diskuzí

Robert Pattinson

OSOBNOST 31.12.2006 
8515 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • 22kristyl

Re: Re: Re: Jacob team

vždyt to říkám :) *3*
  • mart14

Re: Re: Jacob team

to máš pravdu ale mě nejde o to jestli je hezkej nebo ne *1*
  • nik011

Re: Jacob team

njn, ale nuda
  • nik011

Re: Re: Re: Re: doll

jj
  • nikolousek1

Re: Re: Rob

no je fakt, že mě s těma vousama překvapil, ale pořád vypadal dobře. To Brad Pitt vypadal otřesně...nevím proč se tak strašně snaží ze sebe dělat obludu *7*
  • nikolousek1

Re: Rob a Kristen

no to by bylo super, kdyby to byla pravda....moc jim to přeju *14*
  • 22kristyl

Re: Jacob team

Každý člověk má v sobě kousek krásy!! A je to i Rob.Pro některé je dobrý člověk a pro některé ne...Ale podle vzhledu by se fakt soudit nemělo.Ale je to tvůj názor no *3*
  • Re: Jacob team

souhlasim s tebou je to fakt hruza *1*
  • Jacob team

Podle mě je robert ten nejhnusnější chlap na světě neumí hrad *1* at žije Taylor *14* *14* *14* *14*
  • mysak.kol

Re: Re: Re: doll

myslíš, že bys ji pak mohla vyfotit? Chtěla bych ji vidět *3* prosím
  • nik011

Re: Re: doll

no to delame pro unicef , tim zachranime 1 dite nebo co... :D:), jj dam :D:D
  • mysak.kol

Re: doll

panenky v 9. třídě? No tak si dej hodně záležet a ať září, nezapomeň. *3*
  • b.e.t.u.l.i

Re: Rob dal milion

Hezky:)
  • nik011

doll

ted v 9.tride delame panenky :d... no a ja delam Edwarda, no tak to je asi jasnyy!:D byee
  • Re: Rob dal milion

tak to je fajn, škoda jen, že o něm v tom přenosu nemluvili... každá pomoc je dobrá...
  • mysak.kol

Rob dal milion

Robert přispěl na Haity 1 milionem dolarů, stejně, jako Clooney, nebo jiní. Kellan Lutz poslal část svého šatníku, tak kdo udělal líp? Podle mě ten koncert byl zdarma i pro návštěvníky, nebo dobrovolné, ale když jsem na to koukala, neslyšela jsem potlesk, nebo tak něco, třeba to nebylo jako na návštěvu, co? *7*
  • Re: hudba

jmenuje se Bella's Lullaby.
    je fakticky boží.... *14*
  • hudba

Ahoj všem,
    ted jsem viděla Stmívání, je to super film ve všech směrech. Mě se teda Rob líbí jen jako Edward, boží upírek *14* Co obdivuju je fantastická hudba k filmu, stáhla jsem si soundtrack, ale není tam ta písnička, jak hraje Edward na klavír. Prosím prosím, nevíte jak se jmenuje? děkuji *3*
  • antidicaprio

Re: Hope for Haiti

fajn,ocenˇuju,ale muj vstah k němu se nemění *4* Depp třeba taky přispívá na charitu,tohle by mělo být samozřejmí že by si lidi měli pomáhat ale bohužel není zvlášt když mají tolik peněz.
  • Hope for Haiti

Já na to koukala a obrovské plus u mne mají Dicaprio a Clooney za ten milion dolarů co každý z nich Haiti poskytl... Doufám, že i zdejší antidicaprio tohle ocení...
    Jinak jsem si tak říkala, že jich tam byla spousta co obyčejné lidičky pobízeli ať přispějí a zajímalo by mne, kdo z nich a jak pomohl... To, že uspořádám koncert bez honoráře (mimomochodem opět to zaplatí obyčejní lidé na vstupném) jako pomoc nepovažuji...
    *7*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit