-
plošííííííííím
čau lidi..... nevíte kde bych mohla najit tenhle rozhovor v překladu nebo s titulkama???? pls poradtéééééééééé http://www.youtube.com/watch?v=q1TT A4RDo1o -
Re: plsky poradte
http://www.youtube.com/watch?v=28NV hNeu3bk -
plsky poradte
lidi vy tay porad melete o tom jejich polibku a ja vubec nevim o co go..... kde bych se mohla podivat? -
Re: Re: MILUJU HO
Tak to v tom souhlásím jen s někým.. *1* *1* .. já žeru jedině Roberta!!!:o)):o** koneckonců Edward Cullen je jenom fiktivní postava.. *9* *15* tudííž.. team ROBERT, jedině..:o) *14* *14* *14* xP -
Re: polibek na mtv
Já si taky myslím, že to měli domluvené .
Ve Stmívání bylo upe vidět jak do toho líbání byli zapálení oba dva .
Takže pochybuju, že se nemaj rádi nebo, že se nepřitahujou .
Kéž bych mohla být v Kristenině kůži *14* -
:)
no je pravda ze Robert je hlavne krasnej jako Edward.. *15* Jako sam o sobe je taky peknej ale jako Edward je uplne k sezrani... *15* -
Re: miluju edwarda
njn ja roba -
Re: miluju edwarda
souhlasím se tebou! Edward je nejlepší *14* *14* *14* -
miluju edwarda
teda lidi nechci nic rikat...ale robert sam o sobe neni k sezrani, vazne k sezrani je edward, ja ho proste miluju -
Re: MILUJU HO
To asi mi všechny...nejseš jediná kdo se nám tu zamilovalxo*=o*xD *14* *14* *15* -
MILUJU HO
Miluju Roberta Pattinsona je k sežrání fakt, ale Taylor Lautner je taky good, ale ve knížce mě nasral, nasrala mě trochu i Bella, páč se líbala s Jacobem ...Jo a neříkám miluju Edwarda Cullena, protože to není jeho pravá osobnost . *14* *14* -
Re: Re: Skvělý!
PŘESNĚ TAK!!!! *5* Navíc mi v tom traileru hodně chybělo..mohlo to být lépe udělané...ale i tak jsem se do toho zblázněná *3* -
Re: ROB A KRISTEN
jooo já si myslím, že pár jsou!!Nebo to k tomu směřuje.. *14* a je to super moc se k sobě hodí!!A je to mnohem lepší než by třeba chodil s Katy Perry *16* Jsou úžasní oba dva!! *14* *14* *15* -
Re: ROB A KRISTEN
Já chci taky!!!!!! *14* *14* -
Re: polibek na mtv
kdyby se tahle moznost naskytla me.. asi bych omdlela.. a Rob by me pak musel krisit polibkem *15* -
polibek na mtv
ou mate pravdu-no ten robovo vyraz fakt nej ale kris mela urcite co delat aby se udrzela a nenechala se fakt polibit *15* *15* *15* *15* urcite se ji tezko odolavalo *15* -
robik
aspon mel pekne narozky...chtěla bych tam byt *14* -
Re: Kris a Rob
Taky jsem to četla ! Podle mě je to ta nejlepší zpráva! Budou dokonalý pár *14* -
Kris a Rob
Dneska jsem si koupila new IN TOUCH ...a i když tenhle časák píše samý žvásty tak na tomhle je více jak kus pravdy!!!!IN TOUCH poodhaluje že Kristen už se Robertovi tolik nebrání a opětovává mu náklonost...čili utajení o jejich vztahu praská ve švech ....dlouho už to neutají!!!Protože Michaelovi dochází trpělivost a s Kristen si dali pauzu...ouuuuu to bude nářez ......počítám že Mikky Roba zabije xD *14* *14* *15* -
Re: Re: ROB A KRISTEN
Musíš odstranin mezery v odkaze ;) na osobnostech to nejde vložit bez mezer.. A na tom MTV to měli domluvený.