Přejít na výpis diskuzí

Robert Pattinson

OSOBNOST 31.12.2006 
8515 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • RB

Salvador Dalí
  • b.e.t.u.l.i

:(

Tak jsem si uz pred mescem objednala z nemecka tricko s Edwardem (Robem) a porad neprislo *9* a ja ho chtela mit na jeho narozky :( *9*
  • miss_cullen

Re: Re: nevim nevim

super nápad - já už mám taky koupenou obálku, ale nevím, kdy se k tomu dopisu dokopu *15* *15* *15*
  • soutěž

http://www.bojovniciprotitotalite.c z/videa2/detail/95 .. pls hlásněte *1* *1* *1*
  • nik011

Re: nevim nevim

co si o tom myslite vy?
  • nik011

nevim nevim

ja sem mu k narozkam napsala dopis... ale nevim mno
  • nik011

Re: Re: do ass

jo budu se nazit klidne tam pudu i pesky, no tak to uz bych mela asi vyrazit co abych tam dosla, ale ne kdyztak tam pojedu vlakem a nezajima me ja tam proste budu jinak to nepreziju ,bibi
  • -m.a.t.l.a-

Re: Re: Re: Re: Re: do ass

Hmmm *1* *1* super.. mám to daleko, nikdo příbuznej tam nebydlí, určitě se tam nedostanu atd. atd.. *1* *10* *9* a i kdyby.. když si uvědomim kolik lidí tam bude jako já *1* vzdávám to.. *1* jedině tak tam jet všichní společně.. nemyslíte..? *1* *14* *3* *3*
  • -m.a.t.l.a-

Re: Robovy narozky!!

Joo.. přesněě.. *1* *14* už zejtráá!! :** *14* budu slavit taky *1*
  • miss_cullen

Re: Re: Re: Re: festival

přesně *15* *15* *15* *15* *15* *15*
  • kniha

hlasujte pro stmívání v knize srdce musíme se dostat do finále !!!!!!!!!!!!! www.knihasrdce.cz *3* *3*
  • leila00

):

Tak už mi odepsali ): Bohužel nic moc pozitivního.

Dobrý den,
    Děkujeme Vám za e-mail, ale nemám o tom žádné zprávy. Sledujte, prosím, naše stránky www.kviff.com, kde jsou postupně zveřejňovány všechny novinky ohledně programu, případně hostů, kteří přijedou na karlovarský festival.
    S pozdravem

Pavlína Grossová
    Karlovy Vary IFF
    www.kviff.com
  • leila00

Re: Re: festival

Jasný, že jo *3* Vám to tady napíšu velkejma písmenkama, aby to náhodou někdo nepřehlédl. Zatim mi ale neodepsali *9*
  • leila00

Re: Re: Re: festival

No jasný no *15* A všichni ti to věříme.
  • miss_cullen

Re: Re: festival

nevěřím *15*
  • Re: Re: festival

"Z mé strany" jsem myslela, jako že jsme byli oboustraní kamarádi, ale já to ukončila. Já jen, aby snad někdo neměl kecy. Ale nelituju toho. Je to eště nevyspělý dítě, ať podle někoho vypadá tak skvěle, jak vypadá.
  • Re: festival

Jsem jeho (z mé strany) teď už bývalá kámoška z MySpace, asi před pěti měsíci jsem ho sem zvala. A kam že to jako má přijet? Párkrát jsme si napsali. Hodnej kluk, ale umí bejt taky pěkně namachrovanej a trošku nezvládá svou slávu. Ale to je jeho věc.
  • avrilka.14

Robovy narozky!!

ÁÁÁ zejtra má Rob narozeniny,tak sem zvědavá jak to oslavíí.. *15* *15*
  • deniska-l

Re: festival

a dášmi plsky vědět? *3*
  • miss_cullen

Re: Re: Re: Re: do ass

já zase nemůžu první týden o prázdninách takže je to taky super *9* *9* *9* *9* *9*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit