-
RB
Salvador Dalí -
:(
Tak jsem si uz pred mescem objednala z nemecka tricko s Edwardem (Robem) a porad neprislo *9* a ja ho chtela mit na jeho narozky :( *9* -
Re: Re: nevim nevim
super nápad - já už mám taky koupenou obálku, ale nevím, kdy se k tomu dopisu dokopu *15* *15* *15* -
soutěž
http://www.bojovniciprotitotalite.c z/videa2/detail/95 .. pls hlásněte *1* *1* *1* -
Re: nevim nevim
co si o tom myslite vy? -
nevim nevim
ja sem mu k narozkam napsala dopis... ale nevim mno -
Re: Re: do ass
jo budu se nazit klidne tam pudu i pesky, no tak to uz bych mela asi vyrazit co abych tam dosla, ale ne kdyztak tam pojedu vlakem a nezajima me ja tam proste budu jinak to nepreziju ,bibi -
Re: Re: Re: Re: Re: do ass
Hmmm *1* *1* super.. mám to daleko, nikdo příbuznej tam nebydlí, určitě se tam nedostanu atd. atd.. *1* *10* *9* a i kdyby.. když si uvědomim kolik lidí tam bude jako já *1* vzdávám to.. *1* jedině tak tam jet všichní společně.. nemyslíte..? *1* *14* *3* *3* -
Re: Robovy narozky!!
Joo.. přesněě.. *1* *14* už zejtráá!! :** *14* budu slavit taky *1* -
Re: Re: Re: Re: festival
přesně *15* *15* *15* *15* *15* *15* -
kniha
hlasujte pro stmívání v knize srdce musíme se dostat do finále !!!!!!!!!!!!! www.knihasrdce.cz *3* *3* -
):
Tak už mi odepsali ): Bohužel nic moc pozitivního.
Dobrý den,
Děkujeme Vám za e-mail, ale nemám o tom žádné zprávy. Sledujte, prosím, naše stránky www.kviff.com, kde jsou postupně zveřejňovány všechny novinky ohledně programu, případně hostů, kteří přijedou na karlovarský festival.
S pozdravem
Pavlína Grossová
Karlovy Vary IFF
www.kviff.com -
Re: Re: festival
Jasný, že jo *3* Vám to tady napíšu velkejma písmenkama, aby to náhodou někdo nepřehlédl. Zatim mi ale neodepsali *9* -
Re: Re: Re: festival
No jasný no *15* A všichni ti to věříme. -
nevěřím *15* -
"Z mé strany" jsem myslela, jako že jsme byli oboustraní kamarádi, ale já to ukončila. Já jen, aby snad někdo neměl kecy. Ale nelituju toho. Je to eště nevyspělý dítě, ať podle někoho vypadá tak skvěle, jak vypadá. -
Re: festival
Jsem jeho (z mé strany) teď už bývalá kámoška z MySpace, asi před pěti měsíci jsem ho sem zvala. A kam že to jako má přijet? Párkrát jsme si napsali. Hodnej kluk, ale umí bejt taky pěkně namachrovanej a trošku nezvládá svou slávu. Ale to je jeho věc. -
Robovy narozky!!
ÁÁÁ zejtra má Rob narozeniny,tak sem zvědavá jak to oslavíí.. *15* *15* -
Re: festival
a dášmi plsky vědět? *3* -
Re: Re: Re: Re: do ass
já zase nemůžu první týden o prázdninách takže je to taky super *9* *9* *9* *9* *9*